زیبایی و سلامتخواص گیاهان دارویی

درمان فشار خون بالا با بهترین داروی گیاهی از نظر طب سنتی!

درمان فشار خون بالا در طب سنتی: فشار خون بالا که به عنوان قاتل خاموش شناخته می شود نوعی بیماری است که در آن فشار خون بیش از سطح طبیعی یعنی 120 / 80 میلی متر جیوه می شود. می رود، این بیماری به عنوان قاتل خاموش شناخته می شود .پرفشاری خون در بسیاری از موارد بدون علائم می باشد اما در مواقع خطرناک منجر به بروز علائمی مانند تاری دید ، احساس زنگ در گوش ، اشکال در تنفس ، سردرد ، تپش قلب ، خواب آ لودگی، خستگی، سرگیجه، گیجی، ضربان قلب نامنظم و در موارد نادر به کما رفتن فرد شود.

برای کاهش فشار خون بالا می توان به جای استفاده از داروهای پر عارضه شیمیایی از متعادل کننده های فشار خون در برنامه غذایی استفاده کرد. در این مطلب زیبایی و سلامت با لیستی از انواع مواد غذایی و نسخه های گیاهی برای کاهش فشار خون آشنا می شوید.

این مطلب هم جالبه: این روغن ها برای از بین بردن جای زخم کهنه، مثل اکسیر جادویی عمل می کنند+نحوه مصرف

درمان فشار خون بالا در طب سنتی

 

درمان فشار خون بالا در طب سنتی-1

۱.دارچین:

ادویه ای خوش طعم که به کاهش فشارخون کمک می کند. برای مشاهده تاثیر دارچین در کاهش فشار خون باید به صورت روزانه مصرف شود. دارچین را می توان هم به صورت پود در انواع غذاها و نان استفاده کرد و هم به صورت چای نوشید.

۲.زیرفون :

درمان فشار خون بالا در طب سنتی، از گل و پوست درخت زیرفون برای کاهش فشار خون و ایجاد آرامش در بدن استفاده ی شود. معمولا از زیرفون در وزهای پائین مورد استفاده قرار می گیرد به همین دلیل در فشار خون بالا تاثیر گذار است.

درمان فشار خون بالا در طب سنتی-2

۳.زالزالک:

زالزالک یک درمان گیاهی مؤثر برای کاهش فشار خون است که هزاران سال در طب سنتی چین بکار برده شده است. جوشانده ی این گیاه دارای تمام خواص مفید برای سلامت قلب و عروق، کاهش فشار خون، پیشگیری از لخته شدن خون در رگ ها و افزایش جریان خون می باشد . مکمل های آن به صورت قرص، شربت و چای در بازار موجود است.

۴.تخم کرفس:

درمان فشار خون بالا در طب سنتی، از تخم کرفس برای طعم دار کردن سوپ و غذاهای دیگر استفاده می شود. در طب چینی از تخم کرفس برای کاهش فشار خون استفاده می شود، و البته مطالعات نیز این موضوع را تایید می کند. همچنین از آب کرفس می توان برای پایین آوردن فشارخون استفاده کرد. کرفس با خاصیت ادرارآوری که دارد موجب پائین آوردن فشار خون می شود.

۵.بومادران :

گیاه بومادران انواع مختلفی دارد که هر کدام دارای خواص دارویی و درمانی متفاوتی است . نوعی از بومادران موجب اتساع عروق خونی محیطی می گردد و در نتیجه فشار خون فرد را کاهش می دهد. نوع دیگری از بومادران در درمان فشار خون بالا موثر است وموجب کاهش میزان فشار خون دیاستولیک و سیستولیک می شود .البته نباید توس مادران باردار و یا شیرده استفاده شود.

درمان فشار خون بالا در طب سنتی-3

۶.سیر:

درمان فشار خون بالا در طب سنتی، سیر دارای خواص بیشمار و سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که موجب کاهش چربی خون می شود و با پایین آوردن گلوکز سرم خون فشار خون را نیز در افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهد.به همین دلیل نباید مصرف سیر خشک و یا تازه را فراموش کرد .

۷.هل :

ادویه ای هندی است و معمولا در بسیاری از غذاهای جنوب شرقی آسیا استفاده می شود. در یک مطالعه ی تحقیقی به طور روزانه به شرکت کنندگان پودر هل داده شده و اثرات مفید آن در کاهش فشارخون تایید شده است. از دانه های هل یا پودر آن در سوپ و غذاهای دیگر به ویژه کیک و نان می توانید استفاده کنید.

۸.ریحان :

گیاه ریحان بسیار خوشمزه و خوش طعم است که در کنار انواع غذاها می توان استفاده کرد. عصاره ی ریحان دارای خاصیت کاهش دهنده فشار خون است. این گیاه را بدون نگرانی از عوارض جانبی می توان به رژیم غذایی اضافه کرد.

۹.اسطوخودوس :

درمان فشار خون بالا در طب سنتی، از اسانس اسطوخودوس معمولا برای ایجاد آرامش استفاده می شود. این اسانس در کاهش فشار خون نیز موثر است . می توان گیاه اسطوخودوس را به همراه رزماری در تهیه نان و کیک استفاده کرد.

۱۰.زیره سیاه :

زیره معمولا به عنوان طعم دهنده و ادویه استفاده می شود اما دارای خاصیت درمانی یز می باشد. در طب سنتی مصرف مداوم زیره سیاه در دو ماه به طور چشمگیری می تواند در کاهش فشار خون بالا موثر باشد. علاوه بر آن برای کاهش کلسترول بد خون نیز مفید می باشد.

درمان فشار خون بالا در طب سنتی-5

۱۱.جو دوسر :

درمان فشار خون بالا در طب سنتی، جوی دوسر سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و مغذی است که در تنظیم فشار خون ، کاهش وزن ، حفظ سلامت قلب ، کاهش احتمال دیابت ، و کاهش خطر افزایش وزن به بدن کمک می کند. از جوی دو سر علاوه بر تهیه غذا می توان در وعده صبحانه نیز استفاده کرد.

این مطلب هم جالبه ببینید: 8 بهترین دمنوش‌ های پوست که صورت رو براق و بدون لک می کنند!

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا