داستان

حکایت شاهین پادشاه که پرواز نمی کرد؛ گاهی برای پیشرفت، باید شاخه‌های زیر پا را برید!

حکایت شاهین پادشاه که پرواز نمی کرد: با یک حکایت زیبا و پندآموز از سری داستان های بخش سرگرمی اهل فان با شما هستیم. حکایت پادشاه و شاهینی که پرواز نمی کرد. با مجله اهل فان همراه باشید.

حکایت شاهین پادشاه که پرواز نمی کرد

به یکی از پادشاهان قدیم، دو شاهین کوچک به عنوان هدیه دادند. بعد از آن، پادشاه شاهین‌ها را به مربی دربار سپرد تا آن‌ها را برای مراسم شکار، آموزش دهد.

یک ماه بعد، مربی شاهین‌ها، نزد پادشاه آمد و گفت یکی از پرندگان به طور کامل آموزش دیده و آماده شکار است. اما شاهین دیگر از همان روز اول که او را روی شاخه قرار داده‌اند، تکان نخورده است.

این موضوع، پادشاه را کنجکاو کرد و دستور داد تا مشاوران و پزشکان دربار کاری کنند شاهین پرواز کند. اما هیچ‌کدام نتونستند شاهین به پرواز درآورند.

روز بعد پادشاه دستور داد تا در بین مردم اعلام کنند که هرکس بتواند شاهین را به پرواز درآورد، پاداش خوبی از سمت پادشاه به او تعلق می‌گیرد. فردای همان روز، پادشاه دید که شاهین دوم نیز به زیبایی هرچه تمام‌تر در باغ پرواز می‌کند. پادشاه دستور داد تا کسی که توانسته شاهین را به پرواز درآورد، نزد او بیاورند.

کشاورزی ساده و متواضع به عنوان معجزه‌گر شاهین نزد پادشاه آمد. پادشاه پرسید: تو چگونه توانستی این کار را انجام دهی؟ آیا تو جادوگری؟

کشاورز که ترسیده بود،گفت: خیر سرورم، کار ساده‌ای بود. من فقط شاخه‌ای را که شاهین روی آن نشسته بود، بریدم. این گونه شاهین فهمید که بال دارد و می‌تواند پرواز کند.

نتیجه اخلاقی داستان

گاهی لازم است برای پیشرفت و بالا رفتن بیشتر، شاخه‌های زیر پایمان را ببریم…

در واقع باید وابستگی‌ها را قطع کنیم تا به توانایی و استعدادهای خود پی ببریم و آن‌ها را بشناسیم. ریسک کردن در زندگی بسیار مهم است.
حکایت شاهین پادشاه که پرواز نمی کرد-1

امیدوارم از تست هوش با شناسایی انسان استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید سوالات، بازی های فکری، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش سرگرمی مجله اینترنتیاهل فانمشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند.

درگیر شدن مغز در بازی های فکری می تواند یک راه سرگرم کننده و عالی برای استراحت از استرس های روزانه باشد. تمرکز ما را از نگرانی‌ها دور می‌کند و به ما اجازه می‌دهد در حالی که هنوز ذهن خود را تمرین می‌دهیم، استراحت کنیم. بازی های فکری اغلب شامل به خاطر سپردن و یادآوری اطلاعات است که به بهبود حفظ حافظه و مهارت های یادآوری کمک می کند.

این می تواند به ویژه برای افراد در هر سنی، از جمله دانش آموزان و افراد مسن مفید باشد. شما هرروزه در مجله اینترنتی اهل فان مطالب متنوعی از انواع تست شخصیت، تست بینایی،هوش تصویری، معمای تصویری را می توانید ببینید و لذت ببرید. همچنین می توانید در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و فیس بوک اهل فان ما را دنبال کنید.

 

این داستان ها هم جالبه بخونید:

تاریخچه ضرب‌المثل “بین همه پیامبرها جرجیس انتخاب کرده” چیست!؟

حکایت شیر باسواد و خر بی‌سواد، وقتی سواد با عقل و شعور همراه نباشد، نتیجه اش نیستی است!

اصطلاح از ترس گدایی یک عمر گدایی از کجا آمده است+داستان جالب و شنیدنی

اصطلاح بشنو و باور نکن از کجا آمده است+داستان جالب و شنیدنی!

داستان سبيلش را چرب کرد؛کاری که در زمان صفویه مرسوم بود اما مفهوم اش در عصر قاجار تغییر کرد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + هجده =

دکمه بازگشت به بالا