داستان

اصطلاح طرف آب زیر کاه است + داستان

اصطلاح طرف آب زیر کاه است: بسیاری از اصطلاحات و ضرب المثل ها در زندگی روزمره ما کاربرد فراوانی دارند، چرا که با به کارگیری این ضرب المثل ها افراد بهتر مفهوم گفته های خود و یا اتفاقات پیش آمده را بیان می کنند، بنابراین دانستن اینکه کدام ضرب المثل در کدام موقعیت نیاز است بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد.

بنابراین به همین منظور به بررسی ریشه و معنی تاریخی یکی از ضرب المثل های قدیمی به نام آب زیر کاه بپردازید، چنانچه احساس کردید به کارتان می آید در شرایط مختلف از آن استفاده نمایید.

این حکایت هم جالبه: اصطلاح اکبر ندهد، خدای اکبر بدهد از کجا آمده است+داستان شنیدنی

مفهوم و داستان اصطلاح طرف آب زیر کاه است

ضرب المثل آب زیر کاه در بسیاری از مواقع مورد استفاده خیلی از افراد واقع می شود و کم و بیش از مفهوم آن مطلع هستیم اما اینکه ریشه تاریخی آن به زمان های گذشته و دور و دراز تعلق دارد باعث می شود که شنیدن و خواندن ماجرای آن برایتان جذاب و جالب باشد.

همانطور که میدانید آب زیر کاه به آن دسته از افرادی گفته می شود که زندگیشان و حشر و نشر اجتماعی خود را بر پایه حیله گری و مکر و عذر بنا نهاده اند. قبایل و جوامعی که ضعیف بودند برای اینکه به مبارزه و مقابله با دشمن بپردازند سعی می کردند از طریق مکروحیله این کار خود را عملی کنند به خاطر همین آب زیر کاه بودن از ابتکارات آنها به شمار می رود.

قبایل برای اینکه بتوانند حریف قدرتمند را مغلوب کنند در مسیرشان باتلاقی پر از آب می کردند و روی آن را با پوشانده و با این روش سعی می کردند آنها را به دردسر بیندازند چراکه در تصور هیچ عابری نمی گنجید که آبی زیر آن کاه وجود داشته باشد.

جالب است بدانید که ایجاد چنین باتلاق های آب زیر کاه اطراف مزارع ممکن است تا وجود کاه موجب توهم و سوءظن عابران نشود و دشمن با خیال آسوده در گذرگاه پوشیده از کاه قدم بر دارند و در نهایت درون آب زیر کاه غرق شوند.

بنابراین آب زیر کاه جزو حیله های جنگی قرون و اعصار قدیمی به شمار می رفت.

اصطلاح طرف آب زیر کاه است-1

در گذشته این آب زیر کاه در مناطق باتلاقی و یا نقاطی مانند گیلان و مازندران که شالیزار داشت بسیار متداول و رایج بود و در مسیر قشون مهاجم اقدام به حفر باتلاق های متعددی می کردند و روی آن باتلاق ها را با کاه می پوشاندند و این باعث می شد که پیشتازان و سوارکاران مهاجم در باتلاق ها گیر کنند و به کندی پیش روند تا فرصتی برای آمادگی و تجهیز سپاه مدافعان فراهم شود.

این حکایت هم جالبه: اصطلاح ان شالله که منم از کجا آمده است!؟+ داستان جذاب و شنیدنی

امیدواریم از حکایت اصطلاح اکبر ندهد، خدای اکبر بدهد خوشتان آمده باشد. شما همواره می توانید سوالات، بازی های فکری، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش داستان مجله اینترنتی اهل فان مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند.

درگیر شدن مغز در بازی های فکری می تواند یک راه سرگرم کننده و عالی برای استراحت از استرس های روزانه باشد. تمرکز ما را از نگرانی‌ها دور می‌کند و به ما اجازه می‌دهد در حالی که هنوز ذهن خود را تمرین می‌دهیم، استراحت کنیم. بازی های فکری اغلب شامل به خاطر سپردن و یادآوری اطلاعات است که به بهبود حفظ حافظه و مهارت های یادآوری کمک می کند.

این می تواند به ویژه برای افراد در هر سنی، از جمله دانش آموزان و افراد مسن مفید باشد. شما هرروزه در مجله اینترنتی اهل فان مطالب متنوعی از انواع تست شخصیت، تست بینایی،هوش تصویری، معمای تصویری را می توانید ببینید و لذت ببرید. همچنین می توانید در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و فیس بوک اهل فان ما را دنبال کنید.

این حکایت هم جالبه: حکایت قول و قرار شب زفاف: حکایت عروسی که با نامزدش قول و قراری داشت و در شب زفاف فرار کرد!

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا