فرهنگ و هنر

برنامه «اکنون» سروش صحت نیامده توقیف شد + دلیل توقیف برنامه چه بود؟

توقیف برنامه اکنون سروش صحت: نامه‌ای از ساترا در فضای مجازی منتشر شد که به برنامه «اکنون» با اجرای سروش صحت برمی‌گردد. روز گذشته اولین قسمت این برنامه منتشر شد. ظاهرا سروش صحت به بررسی مسائلی پرداخت که در جامعه ایران هنوز تابو محسوب می‌شوند. او با زبانی صریح و بی‌پرده به نقد برخی از رفتارها و نگرش‌های اجتماعی پرداخت که این امر باعث ایجاد واکنش‌های تند از سوی برخی نهادها و مقامات شد.

این بخش خاص، شامل گفتگوهایی درباره حقوق زنان، آزادی بیان و نقدهای اجتماعی بود که به نظر می‌رسید برای برخی از مسئولان قابل قبول نبوده است. ماجرای توقیف برنامه اکنون سروش صحت را در ادامه اهل فان می توانید مشاهده کنید.

این مطلبم جالبه: تصاویر جالب از گیتی قاسمی و صحرا اسدالهی رفقای صمیمی سینما در کنار هم با چادر گل گلی

علت توقیف برنامه اکنون سروش صحت

مدیرعامل پلتفرم پخش کننده این برنامه در فضای مجازی با انتشار نامه ساترا از توقیف این برنامه خبر داد.

علت توقیف برنامه اکنون سروش صحت

در متن این نامه دلایل توقیف برنامه «اکنون» اشاره مجری (سروش صحت) و مهمان (علیرضا قربانی) برنامه و همچنین اشاره در بخش‌های جنبی صحبت‌های محیا ساعدی و همچنین احسان عبدی‌پور (که در نسخه ارسالی به ساترا این بخش‌ها وجود نداشت) به برنامه «کتاب باز»، عنوان و تاکید شده است که مالکیت معنوی این برنامه متعلق به صداوسیماست.

همچنین نامه ساترا به تاریخ ششم آذر ماه، این نکته را یادآوری کرده است که پلتفرم پخش‌کننده برنامه تعهد داده است که اشاره مستقیم و غیرمستقیم به برنامه «کتاب باز» نداشته باشد.

توقیف برنامه اکنون سروش صحت 1

برنامه اکنون سروش صحت

پس از پخش این قسمت، واکنش‌ها به سرعت در فضای مجازی و رسانه‌ها گسترش یافت. برخی از بینندگان از جسارت سروش صحت در طرح مسائل مهم اجتماعی حمایت کردند و او را ستودند. اما در مقابل، گروهی دیگر خواستار توقف برنامه شدند و آن را تهدیدی برای نظم عمومی دانستند. این فشارها نهایتاً منجر به تصمیم نهادهای نظارتی برای توقیف برنامه گردید.

توقیف برنامه سروش صحت نه تنها بر روی خود این برنامه تأثیر گذاشت، بلکه زنگ خطری برای سایر رسانه‌ها نیز بود. بسیاری از تولیدکنندگان محتوا با نگرانی به این موضوع نگاه کردند و شروع به بازنگری در محتوای خود کردند تا از بروز مشکلات مشابه جلوگیری کنند. این امر می‌تواند منجر به خودسانسوری در رسانه‌ها شود و فضای گفت‌وگو را محدود کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 12 =

دکمه بازگشت به بالا