بهترین راه های درمان سرد مزاجی در رابطه را بشناسید
درمان سردمزاجی در رابطه: رابطه جنسی زنان عموما با سرد مزاجی بیشتری نسبت به مردان همراه است در همین زمینه محققان ایتالیایی بعد از انجام تحقیقات به نتیجه ی جالبی در تحریک و تشدید علاقه به داشتن رابطه ی جنسی در زنان دست یافتند که در ادامه می خوانید.
رابطه جنسی زنان عموما با سرد مزاجی بیشتری نسبت به مردان همراه است در همین زمینه محققان ایتالیایی بعد از انجام تحقیقات به نتیجه ی جالبی در تحریک و تشدید علاقه به داشتن رابطه ی جنسی در زنان دست یافتند که می خوانید.تحقیقات نشان می دهد که زنان به طور معمول دچار سرد مزاجی می شوند و به ارگاسم رسیدن آنها بسیار کم و به سختی رخ می دهد. با بخش سبک زندگی مجله اهل فان همراه باشید.
به ادعای زنانی که در یک تحقیق و مطالعه شرکت کرده بودند آنها به طور معمول با علاقه کامل رابطه ی جنسی با همسرشان برقرار نمی کنند و اصولا به فکر به ارگاسم رسیدن خود نیستند چرا که رغبتی در این زمینه در خود نمی بینند.
شاید جالب باشد: آیا معیار انتخاب شدن مردان توسط زنان فقط ثروتشان می باشد؟
مثلا حدود 20 نوع اختلال جنسی در مردان وجود دارند و اختلالات جنسی عمده در مردان به سه دسته تقسیم می شوند:
اختلال نعوظ، اختلال در انزال و اختلال در میل جنسی. اختلالات جنسی عمده در زنان به شش دسته تقسیم می شوند: اختلال درد، اختلال در میل جنسی، اختلال در رسیدن به ارگاسم، اختلال در رطوبت دستگاه تناسلی، اختلال در برانگیختگی جنسی و اختلال در ارضا جنسی. بنابراین باید با اخذ شرح حال درست مشخص ساخت که منظور و هدف بیمار از بکاربردن اصطلاح «سردمزاجی در رابطه» چیست.
سردمزاجی در رابطه
سردمزاجی در رابطه و یا کاهش میل جنسی از نظر علمی دارای تعریف است و صرف ادعای یک فرد دلیل بر بیمار بودن وی نیست. میل جنسی رابطه مستقیم با سن افراد دارد. با افزایش سن در هر دو جنس میل جنسی کاهش می یابد منتهی شدت آن در افراد مختلف متفاوت است.
اینکه تعداد روابط زناشویی طبیعی در یک زوج چند بار در هفته باشد، از نظر علمی عدد مشخصی برای آن وجود ندارد. آن بستگی به نیازهای طرفین دارد. ممکن است در دهه سوم زندگی نیاز یک زوج به سه بار رابطه در هفته و یا یک بار در دو هفته باشد. معمولا یک عدم تقارن نسبی در نیازهای جنسی زن و مرد در داخل خانواده وجود دارد ولی طرفین باید با تعدیل به تعادل برسند. گاها این عدم تقارن خیلی زیاد است و در عمل سبب ایجاد مشکل شده و گاها کار به جدایی می کشد.
بنابراین اطلاع از نیازهای طرفین در دوران قبل از ازدواج اهمیت زیادی دارد. گاها مشاهده می شود که نیاز جنسی یکی از زوجها به داشتن رابطه هر روز است و طرف مقابل برعکس بزور هر دو هفته یک بار و یا بیشتر نیاز جنسی پیدا می کند. در این موارد است که مشکلات خانوادگی شروع می شوند. در این نوشتار سعی می شود بصورت خلاصه در مورد علل سردمزاجی در مردان و زنان توضیحاتی به زبان ساده آورده شود.
اینکه کی گفته می شود یک مردی دارای سردمزاجی است آن بستگی به پارامترهای مختلف دارد و در سنین و موقعیت های مختلف متفاوت است. اگر یک مردی از بدو شروع زندگی جنسی دارای تمایلات جنسی اندک باشد (در دهه سوم یک بار بیش از 10 روز) گفته می شود که دارای سردمزاجی است.
درمان سرد مزاجی در رابطه
سردمزاجی در رابطه به دو دسته عمده تقسیم می شود
اولیه و ثانویه: در نوع اولیه مرد از بدو شروع زندگی جنسی دارای سردمزاجی بوده است و در نوع ثانویه پس از سپری شدن یک دوران طبیعی، مرد دچار کاهش میل جنسی می شود. از نظر شدت کاهش میل جنسی یا سردمزاجی به سه دسته عمده تقسیم می شود: خفیف، متوسط و شدید.
در نوع شدید مرد شاید ماه ها احساس نیاز جنسی نمی کند و این سبب ایجاد مشکلات جدی در بعضی از خانواده ها می شود. از طرف دیگر کاهش میل جنسی یا سردمزاجی موقعی مرضی تلقی می شود که سبب استرس و مشکل در خانواده شود. در زوجی که هر دو طرف با یکبار رابطه هر شش ماه مشکل ندارند و با آن سازگار هستند، بیماری وجود ندارد. از نظر علل کاهش میل جنسی یا سردمزاجی در مردان آن به دو دسته بزرگ تقسیم می شود: روحی- روانی و جسمی.
بهترین راه های درمان سرد مزاجی در رابطه
در هفته ۵ گرم سنجد بخورید
درمان سردمزاجی در رابطه: یکی از گیاهان دارویی که میتواند به پیشگیری و درمان یکی از رایجترین اختلالات زندگی زناشویی غلبه کند، سنجد است. در منابع مختلفی از طب سنتی به این نکته اشاره شده که مصرف دمنوش تهیه شده از سنجد یا جوشانده سنجد در درمان برخی از اختلالهای جنسی به ویژه در زنان موثر است.
اثرگذاری سنجد بر درمان اختلال جنسی زنان و حتی اضطرابی که آنها ممکن است حین رابطه زناشویی تجربه کنند تا حدی است که تحقیقات زیادی در این باره انجام شده و تاثیر گل گیاه سنجد و میوه آن و میزان اثرگذاری سنجد را بررسی کردهاند و کپسولهایی به صورت صنعتی در داروخانههای برخی از کشورهای اروپایی به مردم عرضه میشود.
از طرفی فراموش نکنید که از نگاه درمانگران مکتب آیورودا بوییدن اسانس به دست آمده از گل سنجد نیز میتواند به بهبود و درمان ناتوانایی جنسی کمک کند البته این درمانگران بوییدن اسانس گل سنجد را اصلا به مردان توصیه نمیکنند چرا که موجب کاهش توانایی جسمی آنها میشود. از سوی دیگر نوشیدن یک تا ۲ فنجان دمنوشی که از جوشانده برگ یا میوه سنجد تهیه شده باشد برای درمان این اختلال بیاثر نیست اما اگر میخواهید نتیجه درمانی موفقی از این تجربه بگیرید حتما با یک متخصص طب سنتی مشورت کنید.
برای مقابله با سردمزاجی در رابطه این گیاهان را به رژیمتان اضافه کنید
درمان سردمزاجی در رابطه: در برخی از متون طب سنتی اشاره شده که گنجاندن برخی از گیاهان و سبزیجاتی که جنبه درمانی دارند در رژیم غذایی میتواند تاثیر زیادی بر درمان ناتوانایی جنسی و ضعفهای جسمانی در زوجها به ویژه زنان داشته باشد. از این رو توصیه شده در بیشتر وعدههای برنامه و رژیم غذایی هفتگی خود از چغندر، شاهی، فلفل سبز، پیاز، ترب، کشمش و تمشک استفاده کنید. نوشیدن شیره نارگیل و آب انگور نیز از جمله خوراکیهایی است که میتواند به تقویت توانایی جسمی زنان کمک کند.
عسل طبیعی و خالص را حتما به وعده صبحانه خود اضافه کنید و فراموش نکنید که خوردن موادی که از ترکیب خرما، گردو و دارچین تهیه شده در این زمینه میتواند بسیار موثر باشد. برای تهیه این حب به ۶خرما و ۳ مغز گردو و کمی دارچین احتیاج دارید. هسته خرما را جدا کرده و مغز گردو و خرما را بکوبید تا نرم شود. دارچین را به آن اضافه کنید و حبهایی تهیه کنید و هر روز ۴ تا ۵ حب بخورید. این حبها را روزانه تهیه و مصرف کنید.
برای مقابله با سردمزاجی در رابطه سبک زندگیتان را عوض کنید
درمان سردمزاجی در رابطه: در برخی از نسخههایی که در کتابهای بوعلی سینا موجود است از کاهش میل جنسی به عنوان یک بیماری نام برده شده که رابطه نزدیکی با نوع رژیم غذایی هر فرد دارد. در حقیقت بوعلی سینا مصرف بیش از اندازه از غذا و خوراکیها یا انتخاب مواد غذایی نامناسب را عاملی موثر در کاهش میل جنسی میداند. بوعلیسینا حتی سبک زندگی افراد ، چگونگی حمام کردن، زمان بیدار شدن و به خواب رفتن را در ابتلا به ناتوانی و کاهش میل جنسی بسیار موثر میداند، از این رو توصیه شده افرادی که با کاهش میل جنسی رو به رو شدهاند .
در برنامه غذایی خود از نخود، لوبیا، تخم خربزه، کنجد، پیاز، هویج، ماهی ازون برون، خاویار، عسل، زعفران، انگور شیرین، گوشت گوسفند، شلغم، کلم، حلیم گندم، کنگر، نعناع، شنبلیله و مارچوبه استفاده کنند و به فراخور خوراکیای که برای وعده غذایشان آماده میکنند از این گیاهان و سبزیجات دارویی به عنوان ماده اولیه یا چاشنی استفاده کنند.
گلسرخ و مقابله با سردمزاجی در رابطه
درمان سردمزاجی در رابطه: گل سرخ یکی دیگر از گیاهانی است که مصرف خوراکی و موضعی آن به درمان ناتوانی یا کمتوانی جنسی کمک میکند. در بسیاری از متون طب سنتی اشاره شده که مصرف روزانه عصاره به دست آمده از گل سرخ میتواند تاثیر مثبتی بر توانایی جسمی و بهبود توانایی جسمی مردان و زنان داشته باشد. این عصاره امروزه به صورت صنعتی نیز تهیه میشود و آن را در داروخانهها و عطاریها به راحتی میتوان تهیه کرد.
استفاده موضعی از روغن گل سرخ نیز در ناحیه شکم میتواند تاثیرگذاری مناسب بر درمان ناتوانی جنسی و افزایش توانایی بدن در مردان و زنان داشته باشد. علاوه بر این مصرف گل سرخ به صورت خوراکی به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش آرامش و کنترل تپش قلب نیز کمک میکند.
جینسینگ؛ گیاه باروری و زایش و راه درمان سردمزاجی در رابطه
درمان سردمزاجی در رابطه: باروری در میان مردم مشرق زمین وجود دارد که خوردن جنسینگ که ریشه یک گیاه چندین ساله چینی است میتواند تاثیر زیادی در افزایش قوای جنسی آنها داشته باشد و کمتوانی جنسی و جسمی را در مردان و زنان درمان کند. به همین دلیل است که در آشپزخانه تمامی خانوادههای چینی ریشه گیاه جنسینگ پیدا میشود. در حقیقت چینیها این گیاه را در برنامهغذایی اعضای خانواده میگذارند و به این ترتیب با کمک خواص معجزهآسای این گیاه ابتلا به ناتوانی و کمتوانی جنسی و جسمی را در اعضای خانواده خود کنترل کرده و از ابتلا به آن پیشگیری میکنند.
به هر داروی گیاهی بری درمان سردمزاجی در رابطه اعتماد نکنید
درمان سردمزاجی در رابطه: باید در انتخاب مکملها و داروهای گیاهی در هر زمینهای به ویژه برای درمان اختلالها و بیماریهای جنسی دقت کرد و صرفا دارو یا گیاهی را به این واسطه که طبیعی است و عوارضی به همراه ندارد سرخود و بدون دستور متخصص طب سنتی مصرف نکرد. حتی گیاهان و داروهایی که ما به شما توصیه میکنیم باید با مشاوره متخصص طب سنتی برایتان تجویز شود چرا که طبع افراد با هم متفاوت است و ممکن است یک گیاه اثر درمانی متفاوتی روی ۲ شخص مختلف داشته باشد.
در علم پزشکی نسبت دادن مشکلات بیماری به مسائل روحی- روانی آخرین تشخیص است، مثلا بیماری که با سردرد مراجعه می کند نباید بلافاصله گفته شود که ناشی از مسائل روحی- روانی است، ممکن است آن پشت تومور مغز عامل سردرد بوده باشد.
شاه علامت کاهش هورمون های مردانه، کاهش میل جنسی است. اگر مردی بتدریج دچار کاهش میل جنسی مثلا در شش ماه گذشته شده است باید از نظر میزان هورمون های مردانه بررسی شود. گاها سایر مسائل روحی- روانی در زندگی مشکل جسمی از قبل موجود را تشدید می کنند و باید به این موضوع توجه کرد.
تشخیص کمبود هورمون های مردانه نیاز به آزمایشات تخصصی دارد و برخلاف تصور عامه مردم و تعدادی از همکاران، این تستوسترون خون نیست که مشخصه سطح هورمون مردانه طبیعی در مرد باشد. کاهش میل جنسی در مردان دارای نمود بیشتر از زنان است، چون در یک رابطه زناشوئی مرد بعنوان فاعل عمل می کند، مرد معمولا اگر دچار کاهش میل جنسی باشد، نعوظ طبیعی نیز در وی اتفاق نمی افتد.