پوشش دهه شصتی گلاره عباسی در فیلم زودپز+ بیوگرافی
بیوگرافی گلاره عباسی: این هنرمند متولد تیرماه ۱۳۶۲ در تهران بازیگر سینما و تلویزیون و از دانش آموختگان کلاسهای امین تارخ میباشد. گلاره عباسی فعالیت خود در سینما را به طور حرفه ای در سال 1387 با بازی در فیلم یک گزارش واقعی شروع کرد. در ادامه این مطلب فرهنگ و هنر ضمن مطالعه بیوگرافی گلاره عباسی جدیدترین عکس وی را در فیلم زودپز مشاهده خواهید کرد.
اینم جالبه: اعتراف نفیسه روشن به شکست عشقی اخیرش
عکس گلاره عباسی با تیپ دهه 60
گلاره عباسی تصویر جدیدی از خود در کنار محسن تنابنده و نوید محمدزاده منتشر کرد. این عکس به صحنه فیلم زودپز تعلق دارد و هر سه بازیگر با گریم دهه ۶۰ در آن به ایفای نقش میپردازند.
بیوگرافی گلاره عباسی
گلاره عباسی در تهران متولد شد و از دوران جوانی به تئاتر، سینما و تلویزیون علاقهمند بود. آموزش را از دوره دبیرستان با کلاسهای بازیگری شروع کرد و در حوزه هنری تئاتر کار میکرد. پس از آن در کارگاه آزاد بازیگری زیر نظر امین تارخ شرکت کرد و همزمان برای توسعه مهارتهای خود در بازیگری ابتدا به دانشکده هنر و معماری رفت و در نهایت با اخذ مدرک معادل دکتری سینما تحصیلاتش را به پایان رساند. اما سفر هنری او از سال ۱۳۸۰ و با بازی در فیلم سینمایی «نگین» آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.
زندگی شخصی
مادر گلاره عباسی خانهدار و پدرش اهل شعر و ادبیات می باشد و تنها یک خواهر بنام «بهاره» دارد که متخصص تغذیه و ساکن خارج از کشور است. خانم عباسی متاهل است و با حضور در برنامه دورهمی، درباره آشنایی و ازدواج خود با همسرش به مهران مدیری گفت:
آشنایی من با همسرم راد ادیب به سالها قبل و زمان دستیاری من برای خانم مرضیه برومند اتفاق افتاد. ایشان من و همسرم را به هم معرفی کرده و ما به طور کاملا سنتی مدتی را برای شناخت یکدیگر صرف کردیم تا اینکه در روز 28 خرداد 1394 مراسم ازدواج خود را برگزار کردیم.
تأسیس سوینا (سینمای ویژه نابینایان)
از جمله فعالیتهای فرهنگی گلاره عباسی تأسیس سوینا (سینمای ویژه نابینایان) است که در سال ۱۳۹۸ برای اولین بار در ایران و به منظور دسترس پذیر کردن محصولات فرهنگی و فیلمهای سینمایی برای نابینایان و مشارکت نابینایان در ساخت محصولات فرهنگی تأسیس شد. در این مجموعه فیلمهای سینمایی در حال اکران و فیلمهای سابقاً اکران شده بههمراه توضیحات صوتی برای مخاطبان نابینا نمایش داده میشود. از دیگر فعالیتهای سوینا میتوان به تهیه کتابهای صوتی برای جامعهٔ نابینایان کشور اشاره کرد.
ورود گلاره عباسی به عرصه هنر
گلاره عباسی بازیگر با استعداد ایرانی به خاطر ایفای نقشهای مختلف در سینما و تلویزیون شهرت دارد. او از سال ۱۳۸۰ تا کنون در آثار زیادی در سینما، تلویزیون و مجموعههای نمایش خانگی حضور داشتهاست. گلاره عباسی با تحصیل در دانشگاه و گذراندن 3 دوره از کلاس های آزاد بازیگری، فعالیت خود را با دستیاری کارگردان و برنامه ریزی آغاز کرد.
او در بیست سالگی پس از گذراندن کلاس های بازیگری امین تارخ توسط ایشان به عوامل سریال در چشم باد معرفی شده و برای اولین بار در سال 1382 مقابل دوربین این مجموعه نقش آفرینی کرد. گلاره عباسی با تحصیل در دانشگاه و گذراندن 3 دوره از کلاس های آزاد بازیگری، فعالیت خود را با دستیاری کارگردان و برنامه ریزی آغاز کرد. او در بیست سالگی پس از گذراندن کلاس های بازیگری امین تارخ توسط ایشان به عوامل سریال در چشم باد معرفی شده و برای اولین بار در سال 1382 مقابل دوربین این مجموعه نقش آفرینی کرد.
سینما
عباسی با بازی در فیلم سینمایی «نگین» فعالیتش را در سینما آغاز کرد و سپس با بازی در آثاری چون «اشیا در آینه»، «نفس» و «شیار ۱۴۳» بازیگری در سینمای ایران را ادامه دارد. او در طول سالها در انواع درام، فیلمهای تاریخی و فیلمهای تلویزیونی بازی کردهاست.
سریال
گلاره عباسی بازی در سریال را از سال ۱۳۸۰ و با بازی در سریال «روی خط»، به کارگردانی ناصر هاشمی آغاز کرد و در کنار شهلا ریاحی بازی کرد. اما نخستین حضور جدیاش در تلویزیون از سریال در چشم باد به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی آغاز شد. بعد از آن با مرضیه برومند «کتابفروشی هدهد» را کار کرد. و پس از آن بهعنوان دستیار، برنامهریز و بازیگر در همه بچههای منِ مرضیه برومند همکاری کرد.
او با حضور در سریال «[[راهدر خانه ]]»، به کارگردانی داریوش فرهنگ، «در چشم باد»، اثر مسعود جعفری جوزانی، «ترانه مادری»، اثر حسین سهیلیزاده و «کیمیا» به کارگردانی جواد افشار فعالیت بازیگری خود را ادامه داد.
در سریال «شهرزاد»، اثر حسن فتحی یکی از تحسینشدهترین نقشهای خود را بازی کرد و در کنار استادبزرگ علی نصیریان و بازیگران شناخته شدهای چون ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، مصطفی زمانی، پریناز ایزدیار، مهدی سلطانی و … تطبیق پذیری خود به عنوان یک بازیگر را نشان داد.
گلاره عباسی در سریال در چشم باد
سریال در چشم باد به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی در سال 1382 است که پخش آن 6 سال بعد آغاز شد. این سریال تاریخی و حماسی درباره قصه های تلخ و شیرین خانواده ای از دوران قیام میرزا کوچک خان تا آزادساز خرمشهر را روایت می کند.
گلاره عباسی در این سریال نقش خواهر کامبیز دیرباز و پارسا پیروز فر را به عهده داشت و در کنار بازیگران بزرگی مانند سعید نیک پور، فریبا متخصص، اکبر عبدی، ماه چهره خلیلی، لاله اسکندری و… به ایفای نقش پرداخت.
گلاره عباسی در سریال شهرزاد
سریال شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی یکی از مجموعه های موفق و ماندگار نمایش خانگی است که فصل اول آن در سال 1394 منتشر شد. این سریال درباره زندگی دختری به نام شهرزاد است که قصد ازدواج با فرهاد را دارد اما تحولات کودتای 28 مرداد در سال 1332 و اتفاقات بعد از آن مانع ازدواج آنها شده و از سوی دیگر بزرگ آقا که شخصی بانفوذ است تصمیم به ازدواج شهرزاد با قباد که همسر دخترش است را می گیرد زیرا دخترش بچه دار نشده و شهرزاد می تواند نوه ای برای آنها بیاورد.
گلاره عباسی در این سریال نقش اکرم مستخدم خانه بزرگ آقا را بازی میکند که به طور پنهانی با قباد دیوان سالار ازدواج کرده و از وی یک فرزند به دنیا می آورد. در سریال شهرزاد بازیگران مطرح دیگری همچون علی نصیریان، ترانه علیدوستی، پریناز ایزدیار، پرویز فلاحی پور، مهدی سلطانی، محمود پاک نیت، فریبا متخصص و… به هنرمندی پرداخته اند.
فیلم شناسی گلاره عباسی
در این بخش از بیوگرافی خانم گلاره عباسی، به معرفی کامل کارنامه هنری ایشان می پردازیم.
مجموعه های تلویزیونی گلاره عباسی
- کتاب فروشی هدهد:مرضیه برومند، 1385
- همه بچه های من:مرضیه برومند، 1387
- ترانه مادری:حسین سهیلی زاده، 1387
- رؤیای گنجشک ها:راما قویدل، 1387
- در چشم باد:مسعود جعفری جوزانی، 1388
- بچه ها نگاه می کنند:حمیدرضا صلاحمند، 1389
- نون و ریحون:فرزاد موتمن، 1389
- شیدایی:محمدمهدی عسگرپور، 1390
- تکیه بر باد:محمود معظمی، 1391
- مهرآباد:فرید سجادی حسینی، 1392
- مدینه:سیروس مقدم، 1394
- کیمیا:جواد افشار، 1394
- برادر:جواد افشار، 1395
فیلم های سینمایی گلاره عباسی
- زودپز، 1403
- بی بدن، 1402
- شادروان:حسین نمازی، 1400
- ابلق:نرگس آبیار، 1399
- پدران:سالم صلواتی، 1398
- شهربانو:مریم بحرالعلومی، 1398
- دختر ایران:سیدجلال دهقانی اشکذری، 1398
- شاهین:سالار طهرانی، 1398
- نفس:نرگس آبیار، 1394
- شیار 143:نرگس آبیار 1392
- وقت بزرگ شدنه:ژرژ هاشم زاده، 1392
- آخرین روز سال:بهروز شعیبی، 1392
- اشیا از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیکترند:نرگس آبیار، 1391
- میان ماندن و رفتن:بهروز شعیبی، 1388
- یک گزارش واقعی:داریوش فرهنگ، 1387
- مجنون لیلی:قاسم جعفری، 1386
- قتل آنلاین:مسعود آب پرور، 1384
- صدای پای خدا:کامبیز کاشفی، 1384