پاکسازی کامل مثانه و مجاری ادرار با ۵ روش طب سنتی
نحوه پاکسازی کامل مثانه موضوعی مهم برای حفظ سلامت مثانه و مجاری ادراری است. در این بخش زیبایی و سلامت از سری مطالب درمان خانگی به روشهای مختلفی برای سمزدایی و دفع مواد زائد از مثانه میپردازیم. مثانه عضوی است که مسئول ذخیره و دفع نهایی ادرار از کلیه ها می باشد. این اندام توخالی، عضلانی-غشایی، به شکل بادکن و در بین استخوان های لگن قرار دارد. آیا دوست دارید روشهای طبیعی و بدون دردسر برای پاکسازی مثانه را بدانید؟ پس با مجله اهل فان همراه باشید.
این مطلب هم جالبه: درمان رفلاکس معده در طب سنتی: ۷ گیاهی که برای درمان اسید معده معجزه می کند!
نحوه پاکسازی کامل مثانه
۱. آب بنوشید
مصرف روزانه آب برای حفظ سلامتی کل بدن، نه فقط مجاری ادراری، ضروری است. این مایع حیاتی برای تعدادی از فرآیندها از جمله حفظ تولید کافی ادرار و کنترل فرآیندهای التهابی برای کمک به پیشگیری از بیماری هایی مانند سیستیت (عفونت مثانه) کلیدی است.
۲. برای پاکسازی مثانه آب زغال اخته بنوشید
آب زغال اخته یکی از توصیهشدهترین درمانهای خانگی برای پاکسازی مثانه و مجاری ادراری در صورت عفونت است. این نوشیدنی که از میوه هایی با مقادیر بالای آنتی اکسیدان و ویتامین C تهیه می شود، مفید در نظر گرفته می شود.
اعتقاد بر این است که به دلیل خاصیت ادرار آور و پاک کنندگی، نوشیدن آب زغال اخته با معده خالی می تواند دیواره های مثانه را تقویت کند، التهاب را کاهش دهد و از تجمع رسوبات کلسیم جلوگیری کند.
پاکسازی مثانه، برخی مطالعات نشان میدهند که زغال اخته (به صورت پودر) ممکن است در پیشگیری از چسبندگی باکتری در سیستم ادراری مفید باشد. با این حال،مطالعات کافی برای اینکه مصرف این میوه بتواند به درمان بیماری هایی مانند E. coli کمک کند، وجود ندارد.
در حال حاضر، این یک درمان خانگی (و منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها) است که همچنان برای حفظ آبررسانی مناسب توصیه می شود. اگر می خواهید در خانه آب زغال اخته درست کنید، به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
– نصف لیوان زغال اخته تازه (60 گرم)
– آب یک چهارم لیمو
– 1 لیوان آب (250 میلی لیتر)
دستورالعمل:
– زغال اخته های شسته شده را داخل مخلوط کن بریزید.
– آب لیمو و یک لیوان آب را اضافه کنید.
– با سرعت بالا مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.
– از یک صافی ریز رد کنید.
– تا دو بار در روز بنوشید.
این مطلب هم جالبه: برگ این گیاه فشار خون را درمان می کند!!
۳. چای قاصدک بنوشید
پاکسازی مثانه، چای قاصدک به دلیل خاصیت ادرارآور بودن، یکی دیگر از درمانهای خانگی مفید برای حفظ سلامت کلیه است. برای تهیه آن به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
– دو قاشق غذاخوری قاصدک (20 گرم)
– 1 لیوان آب (250 میلی لیتر)
– عسل (اختیاری)
دستورالعمل ها:
– قاصدک را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید.
– روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه دم بکشد.
– پس از 15 دقیقه، در صورت تمایل عسل اضافه کرده و به طور متوسط بنوشید.
۴. هندوانه بخورید
گفته می شود هندوانه (و میوه های مشابه مانند طالبی، آناناس و گریپ فروت) به دلیل محتوای بالای آب به تمیز نگه داشتن سیستم ادراری و عاری از عوامل بیماری زا کمک می کند. طبق اعتقاد عمومی، مصرف منظم هندوانه می تواند به دفع سموم از طریق ادرار کمک کند.
۵. اسموتی برای پاکسازی مثانه
پاکسازی مثانه، گفته می شود اسموتی هایی که حاوی مواد غنی از پتاسیم و سایر مواد مغذی هستند می توانند به حفظ سلامت مثانه و کلیه کمک کنند. این اسموتی ها را می توان به عنوان بخشی از صبحانه یا به عنوان میان وعده برای بهبود فرآیندهای گوارشی، تحریک دفع سموم و پاکسازی مثانه مصرف کرد.
مواد لازم:
– 1 عدد سیب سبز
– کرفس (1 یا 2 ساقه)
– 1 لیوان آب (250 میلی لیتر)
– 2 قاشق غذاخوری جعفری (20 گرم)
دستورالعمل ها:
– همه مواد را بشویید.
– هسته سیب را جدا کنید. نیازی به پوست کندن آن نیست.
– بقیه مواد را برای مخلوط شدن راحت تر به صورت حلقه ای خرد کنید.
– همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و به مدت چند دقیقه با سرعت بالا مخلوط کنید تا مایع صافی بدون توده به دست آید.
– سرو کنید و لذت ببرید.
این مطلب هم جالبه: دمنوش عناب برای لاغری: آموزش بهترین روش تهیه که چربی ها رو آب میکنه!