عوارض پرخوری در اواخر شب: چرا خوردن غذا در اواخر شب باعث چاقی می شود؟
عوارض پرخوری در اواخر شب: عادت به غذا خوردن در اواخر شب، نزدیک به زمان خواب می تواند شما را چاق کند. دلایل علمی علت چاقی را در بخش سبک زندگی از سری مطالب تناسب اندام بخوانید. مدتهاست که می دانیم میان وعدههای نیمه شب و یا شام دیرهنگام برای سلامتی مضر هستند.
با افزایش موارد چاقی در کشورهای مختلف جهان، محققان اکنون به دنبال عواملی هستند که منجر به افزایش وزن و چاقی می شوند. تیمی از دانشکده پزشکی هاروارد اخیراً مطالعهای را برای تجزیه و تحلیل اثرات غذا خوردن در اواخر شب و میانوعدههای نیمه شب بر وزن انجام دادهاند.
از عوارض پرخوری در اواخر شب می توان به افزایش دوبرابری خطر افزایش وزن و چاقی اشاره کرد. مجله اهل فان ، دلایل احتمالی که چرا خوردن دیروقت در شب ممکن است باعث افزایش وزن شود را برایتان فهرست کرده است.
این هم جالبه: غذای خیابانی در لاس وگاس: دونات ژله ای با سرآشپز حرفه ای + ویدیو
عوارض پرخوری در اواخر شب
1. ریتم شبانه روزی را مختل می کند
عوارض پرخوری در اواخر شب: ریتم شبانه روزی چرخه خواب و بیداری است که به بدن می گوید در زمان های منظم غذا بخورد، بخوابد و بیدار شود. اکثر ما یک روال منظم داریم که به ریتم شبانه روزی ما تبدیل می شود. در حالت ایدهآل، شب برای خواب است و بنابراین، هنگامی که در شب غذا میخورید یا بازی میکنید، ریتم شبانه شما مختل میشود که منجر به عوارض مختلفی میشود که افزایش وزن یکی از آنهاست.
2. پرخوری
وقتی شب ها احساس گرسنگی می کنید، به احتمال زیاد میان وعده نمی خورید، بلکه زیاد می خورید. میان وعده نیمه شب اصطلاحی است برای خوردن نیمه شب. افرادی که اواخر شب می خورند بیشتر غذا می خورند و بنابراین کالری بیشتری دریافت می کنند. یک مطالعه نشان می دهد افرادی که قبل از خواب غذا می خورند کالری بیشتری مصرف می کنند.
3. تغذیه ناسالم
چند نفر از ما میان وعده های نیمه شب سالم می خوریم؟ خب، بیشتر مردم شب ها هوس خوردن غذاهای ناسالم، سرخ شده و ناسالم می کنند. مطالعه ای ارتباط بین خواب، میل به غذا و چاقی را در نوجوانی توضیح می دهد. محققان دریافتند که هوس ها مانع از دریافت رژیم غذایی، خواب و در نتیجه افزایش وزن می شود. این مطالعه همچنین اشاره می کند که سن نیز نقش مهمی در اصلاح رژیم غذایی، غذا خوردن در اواخر شب و چاقی دارد. افراد جوان تر در مقایسه با افراد مسن تر احتمال بیشتری دارد که در اواخر شب جلسات پرخوری داشته باشند.
4. مختل شده
اگر نزدیک به زمان خواب غذا می خورید، مستعد ابتلا به درد شکم در شب هستید. حتی با وجود این که فرآیند هضم حتی زمانی که شما خواب هستید ادامه دارد، نسبتاً کندتر از روز است. شما در شب دراز می کشید، که ممکن است باعث شود اسیدهای معده به دستگاه گوارش و مری برگردند. بنابراین، ممکن است در شب و پس از بیدار شدن از خواب دچار اسیدیته شوید.
علاوه بر این، عادات غذایی شبانه نیز ممکن است باعث ایجاد سندرم متابولیک شود . این امر خطر چاقی را افزایش می دهد. محققان دریافتند شام دیرهنگام، خوردن میان وعده بعد از شام یا انجام هر دو با سندرم متابولیک مرتبط است.
نتیجه
خوردن دیروقت شب، نزدیک به خواب یا نیمه شب، همگی با افزایش وزن مرتبط هستند. شما تمایل به خوردن غذاهای ناسالم در شب دارید، که این خطر را دو برابر می کند و بنابراین، تنظیم عادات غذایی بسیار مهم است. توصیه می شود حداقل دو ساعت قبل از خواب چیزی نخورید یا ننوشید. این به زمان کافی برای هضم و جلوگیری از مشکلات متابولیک، افزایش وزن و چاقی در دراز مدت اجازه می دهد.