سبک زندگیرابطه و ازدواج

ترک ناگهانی پارتنر چرا رخ می دهد؟ چرا با اینکه عاشق من بود بدون توضیح ولم کرد؟

ترک ناگهانی پارتنر: جدایی در یک رابطه عاشقانه می تواند اتفاقی بسیار دردناکی باشد مخصوصا اگر شما طرد شده باشید و فرد مقابل هیچ توضیحی نداده باشد. شما در چنین مواقعی ذهنتان بسیار مشغول می‌شود و از خودتان می پرسید چطور دلش آمد مرا رها کند یا من چه مشکلی داشتم که او به راحتی ولم کرد. سبک زندگی امروز را از دست ندهید. با مجله اهل فان همراه باشید.

اینم جالبه: چگونه بدون سختی و عذاب کشیدن با رژیم های لاغری، لاغر شویم؟

دلایل ترک ناگهانی پارتنر چیست؟

بعضی وقت ها در رابطه با اینکه همه چیز خوب پیش می رفت اما مشکلاتی به وجود می آید که باعث جدا شدن افراد از یکدیگر می شود. اما گاهی وقت ها طرف مقابل بدون هیچ توضیحی از رابطه خارج می شود. این را بدانید که شما مقصر این جدایی ها نیستید و به این معنا نیست که به اندازه کافی جذاب و یا خوب نیستید.

گاهی این جدایی ضعف شریکتان را می‌رساند که نتوانسته برخی کارها را به موقع انجام دهد. این جدایی قطعاً آسیب جدی به شما می زنند و تا مدتی حال خوبی نخواهید داشت. ممکن است دچار شکست عشقی و افسردگی شوید. خیلی از افراد هم متاسفانه برای بهتر کردن روحیه شان وارد رابطه با شخص دیگری می شوند که آن هم آسیب های زیادی وارد می کند. یادتان باشد که جدا شدن زخمی عمیق بر سلامت روان یک انسان ایجاد می کند و در برخی مواقع توصیه اکید می شود که با یک روانشناس صحبت کنید.

ترک ناگهانی پارتنر: احتمال دارد بعد از مدت زمانی که از رابطه شما می گذرد مسائلی بینتان به وجود بیاید و سردرگم باشید تا زمانی که فرد مقابل تصمیم به جدایی می گیرد. یکی از دلایل اصلی که سبب جدایی بین شما شده است مسئله زمان است. گاهی اینگونه به نظر می‌رسد که برخی افراد در کنار هم خوشبخت و عالی هستند اما اگر زمان عشقشان به پایان برسد همه چیز تمام میشود. فرد بعد از مدتی ممکن است به این نتیجه برسد که دیگر چیزهایی را که می خواهد و خواسته هایی که دارد در این رابطه برآورده نمی شود. ممکن است خیلی کم سن باشد یا شغلی نداشته باشد و یا مواردی از این دست و باعث شود که از رابطه بیرون برود.

ترک ناگهانی پارتنر

2-فراموش نکردن گذشته

ترک ناگهانی پارتنر: شاید شما بهترین فرد برای شریکتان باشید و همان فرد رویاها و آرزوهایش باشید اما به این نکته مهم توجه کنید که اگر کسی در گذشته آسیب جدی روحی خورده است بر جنبه های منفی شما توجه و تاکید می‌کند و وجوه مثبتتان را نادیده می‌گیرد. این تقصیر شما نیست. برخی از مردها چنان در رابطه های قبلی خود آسیب های روحی خوردند که باعث می شود این دیدگاه و افکار منفی را به رابطه های دیگر هم تعمیم دهند.

وقتی عزت نفس یک انسان در رابطه خدشه دار می شود و ارزش های او از بین می رود می خواهد این کار را با دیگران هم انجام دهد اگر که نتوانسته باشد گذشته خود را فراموش کند یا با آن کنار بیاید. در چنین شرایطی این شما هستید که باید به او ثابت کنید می توانید اعتمادش را جلب کنید و با او همراه هستید. این را بدانید که چنانچه شخصی چندین بار شکست عشقی خورده باشد ممکن است حتی جلب اعتماد شما هم جواب ندهد و تا زمانی که درمان کامل نشده باشد نمی تواند رابطه موفقی را با هیچ کسی حتی شما تجربه کند بنابراین مجبور می شود به یکباره قطع رابطه کند.

ترک ناگهانی پارتنر 9

3-علاقه مندی بیش از حد به شما یا عدم علاقه

ترک ناگهانی پارتنر: برخی از افراد فکر می کنند که حتماً دوست نداشتن یا جذاب نبودن باعث قطع رابطه می شود اما این بار به شما گفته می‌شود که خیر. گاهی وقتی مردی شدیداً عاشق زنی می شود ممکن است این عشق دلش را بلرزاند و نداند که چگونه آن را کنترل و هضم می کند. در چنین وضعیتی یک مرد ممکن است به یکباره از رابطه خارج شود چرا که قبلاً چنین احساسی را هرگز تجربه نکرده است.

گاهی مواقع اونجوری که دوست دارید زندگی و رابطه تان به پیش نمی رود. ممکن است مدت زمان زیادی کنار هم باشید و روزهای خوشی داشته باشید و خاطرات زیبایی به جا گذاشته باشید اما ناگهان رابطه را قطع کند و برود. اگر دلیل خاصی پیدا نکرد احتمال دارد به شما بگوید که عاشق تان نبوده است. شما در این وضعیت احساس سردرگمی و طرد شدن دارید.

گاهی هر چقدر تلاش می کنید رابطه را نجات دهید اتفاقی نمی افتد. این را بدانید که بین دوست داشتن و عاشقی تفاوت وجود دارد. فرد مقابل ممکن است شما را دوست داشته باشد اما الزاما عاشقتان نباشد و این تقصیر شما نیست که او احساسش این گونه است. پس به خاطر این جدایی خودتان یا شریکتان را سرزنش نکنید. بدانیدکه دنیا به پایان رسیده است و اینگونه نیست که شما دیگر نتوانید رابطه محبت آمیز و عاشقانه را در آینده تجربه کنید. کمی به خودتان زمان بدهید.

ترک ناگهانی پارتنر 1

4- احساس ناکافی بودن

ترک ناگهانی پارتنر: جالب است بدانید که یکی از دلایل جدایی های یکباره در روابط می تواند این موضوع باشد که او فکر می کند شما بیش از حد خوب هستید و خودش را در حد شما نمی بیند.

کسی که از فرد مقابل یک الهه مقدس بسازد و آن را موجودی بی‌عیب و نقص ببیند به تدریج خودش را تیره می بیند و احساس ضعف پیدا می کند. این وضعیت سبب می‌شود که به یکباره رابطه را قطع کند. در این وضعیت شخص مقابل همیشه ترس دارد که شما عیب یا نقصی در او ببینید و اعتماد به نفس خود را از دست بدهد. این جدایی ها ممکن است به حساب خیانت و بی وفایی گذاشته شود اما در حقیقت هیچ اشتباهی از شما سر نزده است و فقط حس حقارت فرد مقابل باعث این جدایی شده است.

ترک ناگهانی پارتنر 2

5-داشتن اختلال شخصیت وسواسی جبری

ترک ناگهانی پارتنر: کسانی که برخی از اختلالات شخصیت را دارند مستعد وارد شدن به چندین رابطه یا قطع کردن ناگهانی روابط هستند. یکی از این اختلالات وسواسی جبری است. آنها بسیار ایده آل گرا هستند و دنبال افرادی هستند که کاملا بی عیب و نقص باشد. این افراد همیشه در پی بهترین ها هستند و زمانی که جزئی ترین ایراد را ببینند فوراً برچسب می شوند.

اگر با چنین اشخاصی تاکنون در رابطه بوده اید متوجه می‌شوید که توقعات و انتظارات غیر معقولی دارند و دنبال راهی برای خارج شدن از رابطه می گردند. یک شخص دارای اختلال شخصیت وسواسی نمی تواند تصمیم بگیرد که چه چیزی داشته باشد. او همیشه بهترین ها را می خواهد در حالی که بهترینی وجود ندارد.

شما ممکن است اکثر ویژگی های مثبتی که او می‌خواهد را داشته باشید اما فرد مقابل نتواند تصمیم گیری کند. این ناتوانی در تصمیم گیری و به دنبال بهترین بودن باعث میشود که ترجیح دهد رابطه با شما را قطع کند. گاهی احتمال دارد متوجه شوید بعد از جدایی با فرد دیگری ازدواج کرده است. حقیقت این است که پسر های این چنینی چون بین انتخاب های زیاد سردرگم می شوند در نهایت انتخاب اصلی‌شان را واگذار به مادر یا خواهر می کنند و از آنها می خواهند که دختری برایشان انتخاب کند.

ترک ناگهانی پارتنر 6

6-نداشتن پختگی لازم برای ارتباط

ترک ناگهانی پارتنر: یکی از پیش شرط های مهم برای ورود به هر رابطه یا ازدواج داشتن بلوغ و پختگی است. افراد پخته می دانند که چطور ارتباطات خود را مدیریت کنند اگر مسئله‌ای در رابطه شان به وجود آمد چگونه آن را به راحتی حل کنند. کسی که به این بلوغ و پختگی نرسیده است سر کوچکترین مسئله جر و بحث و دعوا راه می‌اندازد یا مدت های طولانی قهر می کند و یا کلاً تصمیم به جدایی می گیرد.

یادتان باشد که مقصر جدایی هر رابطه شما نیستید. اگر به تنهایی مهارت های یک رابطه را بلد باشید کافی نیست بلکه شخص مقابل هم باید مقداری از مهارتهای رابطه را بداند و حدی از پختگی و خرد را نشان دهد. کسی که هنوز رفتارهای بچگانه ای نشان می دهد و با لجبازی میخواهد اهدافش را به پیش ببرد طبیعتاً در رابطه زیاد نمی ماند.

ترک ناگهانی پارتنر 8

7-نداشتن عزت نفس بالا و ترس از رابطه

ترک ناگهانی پارتنر: آنچه می تواند صد در صد موفقیت یک رابطه را تضمین کند و شرط اصلی برای دوام یک عمر زندگی مشترک باشد داشتن عزت نفس هر دو نفر است. وقتی که فرد مقابل احساس ارزشمندی نداشته باشد و بترسد که نکند شما ایرادی از او پیدا کنید قبل از اینکه کار به جدایی و دعوا برسد خودش رابطه را قطع میکند تا ضربه جدایی به او وارد نشود.

این چنین افرادی تا موقعی که نتوانند عزت نفس شان را بازسازی کنند و دنبال درمان روند چه بسا تا ۱۰ یا ۱۵ سال همچنان روابط متعدد اما کوتاه مدتی را تجربه کنند. آنها خودشان را لایق یک رابطه موفق و با دوام نمی بینند. یکی از عواملی که در روابط عاطفی افراد تاثیر گذار است سبک دلبستگی کسانی است که با هم وارد رابطه شده اند.

سبک دلبستگی هر فردی ارتباط او را در بزرگسالی تعیین می نماید. سبک های دلبستگی در تعامل والد و نوزاد از همان بدو تولد شکل می گیرد. بر اساس نحوه ای که فرزند با والدین خود ارتباط برقرار می کند چهار نوع سبک دلبستگی ایجاد می شود:

ترک ناگهانی پارتنر 4

1. سبک دلبستگی ایمن یا اضطراب پریشان

ترک ناگهانی پارتنر: این افراد هوش عاطفی بالایی دارند و می تواند احساسات را به طرز مناسبی انتقال دهند. آنها توانایی دریافت صمیمیت سالم را دارند و می توانند مرزهای مناسبی برای خود ایجاد کنند. هم از این که تنها باشند و هم از ارتباط با دیگران احساس امنیت دارند. نگرش مثبتی نسبت به تعاملات شخصی و توانایی مقابله با مشکلات را دارند.

آنها در حل مسائل انعطاف پذیر هستند. اگر با فردی ارتباط برقرار کنند ترس از ترک شدن یا تنهایی ندارند در عین حال که می توانند دل بسته او باشند. این افراد بی عیب و نقص نیستند. آن هم ممکن است چالش هایی در رابطه شان به وجود بیاید اما آنقدر پختگی و مهارت دارند که بتوانند مشکلات را حل کنند.

افرادی که دارای سبک اضطرابی هستند از نبود روابط نزدیک احساس نگرانی می‌کنند و می ترسند که دیگران به آن اندازه به او توجه نکنند. امنیت در رابطه ندارند و به اطرافیان خود مشکوک هستند و نسبت به نیت ها و حرف های آنها بد بین. از تنهایی رنج می برند و دائماً بر روی مسائل رابطه ها کار میکنند و دنبال کسب اطمینان و مقبولیت هستند. در روابط آنها عوامل استرس های گوناگونی وجود دارد. این عوامل استرس زا خودشان را از طریق انواع مختلفی همچون نیازمندی، مالکیت، حسادت، کنترل، نوسانات خلقی یا حساسیت زیاد و وسواس نشان می دهند.

ترک ناگهانی پارتنر 5

2. دلبستگی اجتنابی دوری گزین

ترک ناگهانی پارتنر: به دیگران متکی نباشند بلکه آنها به او وابسته باشند. آنهانی که دارای این سبک دلبستگی در سطح قوی هستند معمولاً خود محور و خودکفا و از نظر رفتاری و عاطفی مستقل اند. این افراد چون یاد گرفتند که نمی توانند به مراقب خودت اعتماد داشته باشند به همین دلیل این بی اعتمادی را تا بزرگسالی با خود می آورند و فکر می‌کنند که به هیچ کسی نباید اطمینان داشت.

آنها از صمیمیت واقعی اجتناب می کنند و کسانی را که بخواهند به آنها نزدیک شوند پس می زنند. معمولاً اولویت های دیگری را جایگزین روابط عاشقانه می کنند از جمله کار، زندگی و روابط اجتماعی، پروژه های شخصی مسافرت تحصیلی و غیره. افراد مجرد ماندن را به زندگی متاهلی ترجیح می‌دهند آنها حتی در روابط متعهدانه هم به استقلال خود می‌اندیشند.

3. سبک دلبستگی ترسناک یا شخصیت اغواگر

ترک ناگهانی پارتنر: افراد دارای این سبک دلبستگی دوست دارند که روابط صمیمانه‌ای داشته باشند اما در برابر هر نوع رابطه ای مقاومت می‌کنند و درگیری زیادی با خودشان دارند. اعتماد کردن به دیگران برای آنها سخت است و ترس از آن دارند که در روابط عاشقانه از لحاظ روحی و جسمانی صدمه ببیند. آنها وارد هیچ رابطه ای نمی شود اگر وارد رابطه شوند آن رابطه سالم نیست.

به دلیل بد بینی که به دیگران دارند ترجیح میدهند با تعداد معدودی از افراد دور و بر خود ارتباط برقرار کنند. بنابراین با توجه به این ویژگی ها از آنها بعید نیست که یکبار رابطه را کنار بگذارند. بعضی از پسرها از اینکه دختر های زیادی را عاشق خود کنند و با آنها وارد رابطه شوند لذت می برند. آنها مهارت زیادی در جذب افراد دارن. درد اوایل رابطه ممکن است فکر کنید که شما بهترین مرد دنیا را پیدا کرده اید.

اینگونه افراد بعد از اینکه توانستند فرد مد نظر را به سمت خودشان جلب کنند و خیالشان راحت شد او را رها کرده و بلافاصله سراغ فرد دیگری می‌روند. آنها ارزشمندی خود را وابسته به این می دانند که چقدر توانستند دیگران را به خود علاقه مند کنند.

ترک ناگهانی پارتنر 7

چرا ترک شدن ناگهانی حس بدی دارد؟

ترک ناگهانی پارتنر: طرد شدگی قسمتی از مغز را در انسان فعال می کند که بیشتر از یک درد فیزیکی است. یعنی کسی که مورد بی توجهی در یک رابطه واقع میشود و ناگهان از سوی فرد مورد علاقه کنار گذاشته می شود با کتک خوردن فیزیکی او برابری میکند. ترک شدن فرصتی برای فکر کردن به انسان نمی‌دهد. این کار سبب ایجاد یک سناریوی مبهم و بی پایان می شود.

شما نمی دانید که آیا فرد مقابل کس بهتری را از شما پیدا کرده است یا اینکه باید نگران شوید یا به زودی با شما تماس می گیرد. بی توجهی ناگهانی سبب می‌شود که شما در مورد آشفتگی عاطفی واقع شوید که خارج از کنترل تان باشد. یکی از بدترین وجوه بی‌توجهی این است که نه تنها باعث زیر سوال رفتن اعتبار رابطه ای که داشت می شود بلکه فکر می کنید که شخصیت شما هم زیر سوال برده می شود. گاهی ممکن است با خودتان اینگونه بیندیشید که چرا نتوانسته اید چنین اتفاقی را پیش بینی کنید یا چرا نتوانستید متوجه ضعف های فرد مقابل شوید و خودتان را در برابر چنین آسیبی حفظ کنید.

کسانی که چندین بار سابقه ترک و شکست عشقی داشتند و یا از قبل عزت نفس پایینی داشتند جدایی برایشان دردناک تر می شود و زمان بیشتری طول می کشد که با آن سازگار شوند. همچنین به دلیل کمبود مسکن هایی که به طور طبیعی در مغز ترشح می شود فراموش کردن این اتفاق هم زمان بیشتری میخواهد. در کل می توان گفت از نظر برخی متخصصان ترک کردن ناگهانی نوعی خشونت عاطفی است. در چنین شرایطی بهتر است احساساتتان را بیان کنید و صحبت های شما توسط یک متخصص شنیده شود تا زودتر بتوانید مراحل بهبودی را طی کنید.

چگونه ترک شدن را پشت سر بگذاریم؟

ترک ناگهانی پارتنر: وقتی فردی شما را به طور ناگهانی ترک می کند رفتار او شما و ارزش های تان را از بین نمی برد و هیچ نتیجه‌ای هم نمی توانید بگیرید. این رفتار او فقط نشان می دهد که آن شخص توانایی مواجهه با احساسات ناخوشایند خودش را نداشته و درکی از تاثیرش روی رفتار دیگران ندارد و یا بدتر از آن ارزش و اهمیتی برای خودش قائل نیست. پیام آنها این است که توانایی حفظ یک رابطه سالم با شما را ندارند.

شما بهتر است شخصیت و آبروی خودتان را حفظ کنید و اجازه ندهید هر کسی با خروج از زندگی شما توان به هم زدن روان شما را داشته باشد. این را بدانید که باز هم می توانید آینده بهتر با فرد دیگری را تجربه کنید. فقط لازم است در این دوران آن انرژی تان را روی کارهای متمرکز کنید که به آنها علاقه دارید نگاهتان به آینده مثبت باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا