چهره پیر و شکسته حمید لولایی آقا ماشالله خانه به دوش در خانه لاکچری اش+بیوگرافی
بیوگرافی حمید لولایی: حمید لولایی متولد سوم دی ماه ۱۳۳۴ بازیگر سینما و تلویزیون است. او برای بازی در فیلم چند میگیری گریه کنی (۱۳۸۴) برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. لولایی با مجموعه تلویزیونی زیر آسمان شهر در نقش «خشایار مستوفی» به شهرت رسید، و شهرت او با مجموعههای خانه به دوش در نقش «ماشاالله» و مسافران در نقش «فرخ افروخته» ادامه یافت. در ادامه این مطلب با تصاویر و بیوگرافی حمید لولایی همراه باشید.
اینم جالبه: خالقان Stranger Things نمیخواهند این سریال مانند Game of Thrones به پایان برسد
عکس های حمید لولایی در منزل شخصی اش
بیوگرافی حمید لولایی
او فعالیت خود را از سال ۱۳۵۸ آغاز کرد. در این سال، رضا قاسمی او را برای ایفای نقش در تئاتر سبزه، دوست بچهها به کارگردان آن رضا ژیان پیشنهاد داد و لولایی در این نمایش، در دو نقشِ «فیل» و «دارکوب» ظاهر شد. سپس در سال ۱۳۵۹ در نمایش بچهها و خمرهٔ سخنگو به کارگردانی سیاوش طهمورث بازی کرد و کمی بعد در تئاتر آن شصت نفر، آن شصت هزار به کارگردانی بهرام ابراهیمی به ایفای نقش پرداخت.
او فعالیت خود را از سال ۱۳۵۸ آغاز کرد. در این سال، رضا قاسمی او را برای ایفای نقش در تئاتر سبزه، دوست بچهها به کارگردان آن رضا ژیان پیشنهاد داد و لولایی در این نمایش، در دو نقشِ «فیل» و «دارکوب» ظاهر شد. سپس در سال ۱۳۵۹ در نمایش بچهها و خمرهٔ سخنگو به کارگردانی سیاوش طهمورث بازی کرد و کمی بعد در تئاتر آن شصت نفر، آن شصت هزار به کارگردانی بهرام ابراهیمی به ایفای نقش پرداخت.
وی در سال ۱۳۸۴ بابت ایفای نقش در فیلم چند میگیری گریه کنی برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.
حمید لولایی و همسرش
حمید لولایی بازیگر سینما و تلویزیون متولد سال 1334 در تهران است اما اصالتا شمالی می باشد و هم اکنون 68 سال سن دارد. تصاویری از حمید لولایی بازیگر پیشکسوت در کنار همسر و فرزندش در فضای مجازی منتشر شده است.
حمید لولایی در سال 1369 زندگی مشترک خود را آغاز کرده است. بازیگر نقش خشایار سریال زیر آسمان شهر، همسرش را برای اولین بار در یک میهمانی خانوادگی ملاقات کرد و همان جا یک دل نه صد دل عاشقش شد. حمید لولایی دو دختر به نام های مریم و سارا دارد.
مروری بر نقش های حمید لولایی
«سریال سربداران» اولین تجربه تلویزیونی حمید لولایی بود که در دو سکانس آن با گریمی سنگین حضور داشت اما در پخش، بازی های او به دلیل کوتاهتر شدن سریال، حذف شد. پس از این اتفاق به مدت 8 سال از فضای بازیگری تقریبا دور شده و به عنوان مدیر سینما آزادی فعالیت می کرد.
ایی یکی از هنرمندان با تجربه در دنیای بازیگری است که نقش های ماندگاری را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است و در این بخش به معرفی برخی از آنها می پردازیم.
حمید لولایی در سریال زیر آسمان شهر
زیر آسمان شهر به کارگردانی مهران غفوریان یکی از موفق ترین و خاطره انگیزترین مجموعه های کمدی تلویزیونی در دهه هشتاد است. این سریال که در سه فصل پخش شد داستان چند خانواده در یک آپارتمان را روایت می کرد که ارتباط دوستانه ای با یکدیگر داشتند و در مشکلات به یکدیگر کمک می کردند.
حمید لولایی با ایفای نقش «خشایار مستوفی» در این سریال به شهرت بسیاری دست یافت و به یکی از کاراکترهای محبوب تلویزیونی تبدیل شد. حمید لولایی در زیر آسمان شهر، با هنرمندانی همچون مهران غفوریان، کیومرث ملک مطیعی، نصرالله رادش، ملکه رنجبر، یوسف تیموری، مجید صالحی، رضا ژیان، معصومه کریمی و … نقش آفرینی کرده است.
حمید لولایی در سریال خانه به دوش
سریال «خانه به دوش»به کارگردانی رضا عطاران یکی از موفقترین سریال های کمدی در تلویزیون است که برای اولین بار در ماه رمضان 1383 به روی آنتن شبکه 3 رفت و بارها بازپخش شد.
در این سریال حمید لولایی(آقا ماشالله) فردی بی پول و فقیری است که مشکلات مالی او را در مضیغه قرار داده است. او هندوانه فروشی می کند و در نهایت برای رهایی از مشکلات به پیشنهاد آقای بیات که به طور اتفاقی با او دوست شده است ماشین خود را فروخته و راهی مالزی می شود اما هرگز به این کشور نمی رسد چرا که بیات فردی کلاهبردار است. آقا ماشالله در این سفر با احمد دوست می شود که او نیز گول حرفهای بیات را خورده است آنها به یک کارگاه کفاشی رفته و ….
حمید لولایی در فیلم چند میگیری گریه کنی
چند میگیری گریه کنی به کارگردانی شاهد احمدلو و نویسندگی محسن تنابنده و حسن وارسته فیلمی کمدی در سال 1384 است که ادامه داستان آن با عنوان «چند میگیری گریه کنی 2» در سال 1398 تولید شد. در این فیلم رضا شایسته با بازی منوچهر نوذری، پس از سالها به ایران باز می گردد تا پس از مرگ در خاک وطن دفن شود اما تنها نگرانی او این است که پس از مرگش هیچ کسی نیست تا برای او گریه کند.
حمید لولایی با ایفای نقش اشکبوس در این فیلم توانست برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شود. ابوالفضل پورعرب، شهرام حقیقت دوست، الناز شاکردوست، هومن حاجی عبداللهی، کریم اکبری مبارکه از بازیگران این فیلم در فصل اول هستند و حامد آهنگی نیز در قسمت دو این فیلم به جمع بازیگران اضافه شد.
فیلم شناسی حمید لولایی
در ادامه این بخش از مطلب بیوگرافی حمید لولایی، به معرفی کارنامه هنری او می پردازیم.
فیلم های سینمایی
- چند میگیری گریه کنی 2:علی توکل نیا، 1398
- آواز در خواب:آرش سجادی حسینی، 1397
- آپاچی:آرش معیریان، 1397
- سه بیگانه:مهدی مظلومی، 1393
- کالسکه:آرش معیریان، 1392
- لامپ 100:سعید آقاخانی، 1392
- جابهجا:علی توکل نیا، ١٣٩١
- کنسرت روی آب:جهانگیر جهانگیری، 1389
- اگه میتونی منو بگیر:شاهد احمدلو، 1385
- قاعده بازی:احمدرضا معتمدی، 1385
- چند میگیری گریه کنی:شاهد احمدلو، 1384
- رقص شیطان:اسماعیل براری، 1379
- کلید ازدواج:داوود موثقی، 1376
- مرد عوضی:محمدرضا هنرمند، 1376
- مرد نامرئی:فریال بهزاد، 1374
- آرزوی بزرگ:خسرو شجاعی، 1373
- دیدار:محمدرضا هنرمند، 1373
- پیکرتراش(از عوج تا اوج):محمدرضا ممجد، 1360
مجموعه تلویزونی
- چشم بندی:شاهد احمدلو، 1401
- جزر و مد:علی عبدالعلی زاده، 1401
- خوشنام:علیرضا نجف زاده، 1401
- بوتیمار:علیرضا نجف زاده، 1400
- بچه محل(بازیگر مهمان):احمد درویشعلی پور، 1399
- نون خ 2(بازیگر مهمان):سعید آقاخانی، 1399
- زندگی شگفت انگیز است:مجتبی چراغعلی، 1398
- شب عید:سعید آقاخانی، 1397
- پنچری:برزو نیک نژاد، 1396
- سه شو:جواد رضویان، 1394
- محله گل و بلبل(بازیگر مهمان):احمد درویشعلی پور، 1394
- معراجی ها:مسعود ده نمکی، 1392
- خروس:سعید آقاخانی، 1392
- دزد و پلیس:سعید آقاخانی، 1391
- خانه اجاره ای(فصل دوم):شاهد احمدلو، 1391
- نقطه سرخط:سعید آقاخانی، 1390
- چهارچرخ:جواد مزدآبادی، 1390
- خوش نشین ها:سعید آقاخانی، 1389
- مسافران:رامبد جوان، 1388
- بزنگاه:رضا عطاران، 1387
- پیامک از دیار باقی:سیروس مقدم، 1387
- چارخونه:سروش صحت، 1386
- ترش و شیرین:رضا عطاران، 1385
- خانه به دوش:رضا عطاران، 1382
- زیر آسمان شهر 3:مهران غفوریان، 1381
- زیر آسمان شهر 2:مهران غفوریان، 1380
- زیر آسمان شهر 1:مهران غفوریان، 1380
- قطار ابدی:رضا عطاران، 1379
- آژانس دوستی:احمد رمضان زاده، 1378
- دانی و من 2:علی عبدالعلی زاده، 1378
- عید آن سالها:سعید ابراهیمی فر، 1378
- محاکمه:حسن هدایت، 1378
- مجید دلبندم:رضا عطاران، 1377
- گل های آفتاب گردان، مسعود شاه محمدی، 1376
- ساعت خوش:مهران مدیری، 1374
- نوروز 72:داریوش کاردان، علی عمرانی و مهرداد خسروی، 1372
- آپارتمان:اصغر هاشمی، 1371
- فراموش خانه:عبدالرضا نواب صفوی، 1370
- سربداران:محمدعلی نجفی، 1362