فرهنگ و هنر

پسر دونگی در سن 24 سالگی بیرون سریال | عکس و بیوگرافی

لی هیونگ سوک پسر دونگی: لی هیونگ سوک (کره‌ای: 이형석؛ زادهٔ ۹ سپتامبر ۲۰۰۰) بازیگر اهل کره جنوبی است. او حرفهٔ خود را به عنوان بازیگر خردسال آغاز کرد. او در افسانه دونگی ایفای نقش کرده‌است. با بخش فرهنگ و هنر مجله اینترنتی اهل فان همراه باشید.

لی در سال ۲۰۰۸ و با ایفای نقش در مجموعهٔ ام‌بی‌سی به نام وکلای جمهوری بزرگ کره حرفهٔ بازیگری خود را آغاز کرد. در سال ۲۰۱۰، او در مجموعهٔ ام‌بی‌سی به نام سریال دونگی ایفای نقش کرد.

لی هیونگ سوک پسر دونگی 1

فیلم

سالعنواننقش
۲۰۰۸
مادر و دخترانکودک تماشاچی
۲۰۱۱
ماماوون جه
رنگ پریدهبین
بازی کاملچول گو
۲۰۱۲
دینو کینگجوانی اسپکل (تنها صدا)

مجموعه‌های تلویزیونی

سالعنواننقششبکه
۲۰۰۸
وکلای جمهوری بزرگ کرهاوه گوکام‌بی‌سی
۲۰۰۹
رومنس صفرام‌بی‌سی دراما نت
زندگی خوبهگو او-جینام‌بی‌سی
۲۰۱۰
افسانه دونگیلی گوم / شاهزاده یونینگام‌بی‌سی
جذاب تر در روزبچه خیابانی (قسمت ۳)ام‌بی‌سی
۲۰۱۲
دکتر جینگوجونگ (جوانی)ام‌بی‌سی
۲۰۱۳
بزرگ‌ترینجونگ بوک (جوانی)جی‌تی‌بی‌سی
۲۰۱۵
وبتون هیرو توندرا شوکیم کوانگ مینام‌بی‌سی اوری

جوایز و نامزدی‌ها

سالمراسم جوایزدستهاثر نامزد شدهنتیجه
۲۰۰۹
بیست و هشتمین جوایز درامای ام‌بی‌سیبهترین بازیگر جوان
زندگی خوبه
برنده
۲۰۱۰
بیست و نهمین جوایز درامای ام‌بی‌سیبهترین بازیگر جوان
افسانه دونگ‌یی
برنده

عکس های جدید لی هیونگ سوک

لی هیونگ سوک پسر دونگی 2

لی هیونگ سوک پسر دونگی در بزرگسالی

لی هیونگ سوک پسر دونگی در سربازی
عکس لی هیونگ سوک در دوران خدمت اجباری سربازی در کره جنوبی

پسر دونگی یا لی گوم که بود؟

یونگ‌جو متولد ۳۱ اکتبر ۱۶۹۴؛ بیست و یکمین پادشاه سلسله کره‌ای چوسان بود. او دومین پسر پادشاه سوک‌جونگ بود. مادر وی بانو سوک از طائفه چوی بود. قبل از رسیدن به قدرت، نام وی شاهزاده یونینگ بود.

در سال ۱۷۲۰ چندین ماه بعد از رسیدن برادر بزرگ‌ترش (پادشاه گیونگ‌جونگ) به سلطنت به عنوان بیستمین پادشاه چوسان، یونینگ به عنوان «شاهزاده سلطنتی جانشین برادر» منصوب شد. این موضوع باعث مشاجرات سنگینی بین احزاب سیاسی شد اما با این حال چهار سال بعد که پادشاه گیونگ‌جونگ از دنیا رفت؛ یونگ‌جو به پادشاهی رسید.

یونگ‌جو عمیقاً نسبت به مردمش نگران بود. یادداشت‌های سالیانه سلسله چوسان اشاره می‌کند که روزی در چهارمین سال از سلطنت وی پادشاه یونگ‌جو با صدای باران اول صبح از خواب بیدار شد و به ملازمان خود گفت: ” اوه عزیزم! ما در چهار سال گذشته به خاطر عدم شایستگی من با سیل خشکسالی و قحطی روبرو شدیم. حتی امسال توسط خائنی به نام یی این جوا دچار شورش بی‌سابقه ای شدیم.

لی-هیونگ-سوک-پسر-دونگی-6

چگونه مردم فقیر من می‌توانند در این مشقت معاش خود را مدیریت کنند؟ سخنی قدیمی وجود دارد «همیشه به دنبال یک سال کم حاصل جنگ به وجود می اید». اما قحطی بزرگی در طی دو سال اخیر نداشتیم و ما امیدهای زیادی برای یک برداشت خوب در این سال داریم. اما هنوز من عصبی هستم زیرا در حالی که فصل برداشت نزدیک است؛ راهی برای دانستن اینکه آیا قبل از برداشت سیل یا خشکسالی خواهیم داشت یا نه وجود ندارد.

هیچ‌کس در مورد باران سردی که خواهد بارید و سیلی که زمین‌های کشاورزی در انتظار برداشت را در خواهد نوردید؛ نمی‌داند. فقدان صلاحیت من موجب وقوع این شرایط افتضاح بر ما شد زیرا من در جلب دلسوزی آسمان بر ملتم ناتوان بودم. چگونه می‌توانم دلسوزی آسمان را جلب کنم در حالی که در خود اندیشه ای نکرده‌ام و فقط برای خودم تلاش کردم؟ من باید با اندیشه در خود شروع کنم.

یونگ‌جو نگران بود که باران موجب نابودی محصولات شده و باعث گرسنگی مردم بداقبال او شود. یونگ‌جو به درباریان خود دستور داد تا مالیات دریافتی از مردم را کم کنند و تعداد بشقاب‌های موجود در وعده‌های غذایی خود را کاهش دهند. کاهش مقدار غذایی که می‌خورد؛ تصمیمی بود که به علت نگرانی موجود وی در مورد مردم بد اقبالش گرفته شده بود.

در صبح زود حدود ۳۰ سال بعد (۱۷۵۳) باران‌های ممتد به یونگ‌جو سیل‌های چهارمین سال سلطنتش و زمانی که او غذای کمتری می‌خورد را یادآوری کرد :” اوه! به درستی سیل و خشکسالی به دلیل عدم کفایت من اتفاق می‌افتد. من از آن سال بسیار پیرتر شدم اما چگونه دلسوزی من برای مردم و اراده برای تلاش سخت برای آنان می‌تواند کمتر از گذشته باشد؟ ”. مجدداً یونگ‌جو دستور کاهش بشقاب‌ها در میز ناهارخوری خود را داد. مردم اطراف او وی را پادشاهی رک، تیزهوش، سخاوتمند و مهربان توصیف می‌کردند. اظهار نظرهای وی نافذ و فهم و درک وی سریع بود.

برایتان جالب خواهد بود:

مجید صالحی بازیگر حسن کچل قطار ابدی بعد 24 سال کنار همسر و فرزندان زیبایش+ عکس و بیوگرافی

سعید پسر کوچولوی چاق و لاغر الان برای خودش مجری معروفی شده+ عکس و بیوگرافی

عکس های بدون آرایش ریحانه پارسا در نوجوانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

دکمه بازگشت به بالا