زیبایی و سلامتخواص گیاهان دارویی

درمان لک پوست صورت با یک شیشه روغن گیاهی!

درمان لک پوست صورت: اخیرا روغن های گیاهی به واژه ای برای زیبایی تبدیل شده اند اما در حقیقت، هزاران سال است که در طب سنتی استفاده می شوند. مصریان باستان اولین کسانی بودند که از 3000 سال قبل از میلاد مسیح از روغن های گیاهی برای زیبایی، فواید دارویی، مراسم مذهبی و حتی مومیایی کردن استفاده می کردند. در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 روغن های گیاهی به عنوان ماده ای برای کمک به تعادل و بالا بردن روحیه، ازبین بردن میکروب های سمی و تولید رایحه های دلپذیر ظاهر شدند اما آن ها در عرصه زیبایی و بهبود پوست نیز نقش دارند و رقیق کردن آن ها با روغن خام به محو کردن لک های تیره پوست کمک می کند.

این روغن ها اگر با روغن حامل صحیحی ترکیب شوند می توانند راهی طبیعی برای کاهش رنگدانه های تیره باشند.بیش از 90 روغن گیاهی در جهان با بهترین مزایای سلامتی رایحه درمانی وجود دارد. بدین منظور در این مطلب زیبایی و سلامت تعدادی از آن ها معرفی شده است که می توانند باعث بهبود ارتباط بین سلول های شما شوند که به تقویت و احیای پوست آسیب دیده نیز کمک خواهند کرد.

این مطلب هم جالبه: چرا باید قبل از خواب آرایش خود را پاک کنیم+سریع‌ترین روش‌های پاک کردن آرایش

۱. روغن درخت چای

روغن درخت چای در پیشگیری و بهبود سریع لک یا زخم موثر است. این روغن باکتری های مرتبط با لک یا زخم پوستی را از بین می برد و منجر به بهبودی سریع تر می شود. هنگامی که پوست بهبود یابد احتمال ایجاد لک های تیره کمتر است. روغن حامل مناسب آن، روغن هسته انگور است.

۲. روغن اسطوخدوس

درمان لک پوست صورت، اسطوخدوس به آرامش پوست و بدن کمک می کند و به سرعت با التهابات مبارزه خواهد کرد تا لک ها را برطرف کرده و پوست را ترمیم کند. لینالیل استات، استری است که به طور طبیعی در اسطوخدوس یافت می شود و خاصیت ضد التهابی و ترمیم زخم و لک را دارد. روغن حامل مناسب با آن روغن انار است زیرا دارای مولکول های بسیار کوچکی است که به سرعت در پوست نفوذ کرده و مواد مغذی را برای پوست فراهم می کند.

درمان لک پوست صورت-1

این مطلب هم جالبه: تایم لاین پوست در سنین مختلف!!!

۳. روغن شمعدانی

شمعدانی دارای خاصیت قابض طبیعی می باشد که قرمزی پوست را تسکین داده و طبیعت آن بسیار آرام ومقوی است. این روغن همچنین به آبرسانی پوست کمک می کند. روغن حامل مناسب با آن روغن انار است.

۴. روغن کندر

درمان لک پوست صورت، روغن کندر به دلیل توانایی در چرخش سلول، یکی از بهترین مواد برای کمک به بهبود و از بین بردن جای زخم است. این روغن یک ماده طبیعی قوی برای تحریک گردش خون در پوست وتقویت خاصیت ارتجاعی پوست می باشد. کندرهمانند رتینول خاصیت احیای سلولی دارد اما برخلاف آن ها باعث خشکی، حساسیت به آفتاب یا نازک شدن پوست نمی شود.

۵. روغن نرولی ( بهار نارنج )

روغن های گیاهی برگرفته از مرکبات بسیار عالی هستند زیرا حتی اگر فاقد ویتامینC هم باشند اما به جذب این ویتامین در پوست کمک می کنند. ویتامینC یکی از موادی است که اگرچه به عنوان خاصیت بهبودی و محوشدن لک ها مورد توجه قرار می گیرد اما به میزان قابل توجهی جذب بدن نمی شود. بنابراین برای افزایش عملکرد سرم ویتامین C این روغن را با روغن توت ارس رقیق کنید.

۶. روغن بابونه

درمان لک پوست صورت، روغن بابونه دارای یک ماده طبیعی خارق العاده به نام آزولن است که باعث آرامش و تجدید سلول می شود بنابراین به مبارزه با آسیب های پوستی کمک می کند. آزولن یک ضد التهاب و ضد اکسیدانی قوی است که از تخریب پوست درمواقع استرس زا پیشگیری می کند و آن را بدون لک و زخم نگه خواهد داشت.

درمان لک پوست صورت-2

۷. روغن مریم گلی

اسانس مریم گلی یک گزینه عالی برای پوست های چرب می باشد زیرا دارای ویژگی های منحصر به فرد تنظیم طبیعی تولید سبوم در لایه زیرپوستی است. از آن جا که پوست چرب مستعد لک و جوش بیشتری است این روغن گیاهی یک پیشگیری کننده خوب محسوب می شود.

۸. روغن زردچوبه

کورکومین موجود در روغن گیاهی زردچوبه خاصیت ضدالتهابی بسیاری دارد. پزشکان آیورودا برای پیشگیری از آکنه و لک های پوستی و همچنین هایپرپیگمانتاسیون از آن در مراقبت از پوست صورت استفاده می کنند. اعتقاد بر این است که این روغن تولید ملانین اضافی را که مسبب ایجاد لک های تیره است، متعادل می کند.

۹. روغن گیاهی رزماری

درمان لک پوست صورت، روغن گیاهی رزماری برای محو لک های تیره پوست عالی است زیرا گردش خون را افزایش می دهد. این روغن همچنین یک ضد عفونی کننده می باشد بنابراین از رشد باکتری ها که مسبب ایجاد لک هستند پیشگیری می کند. اعتقاد براین است که عناصر مغذی گیاهی آن نیز با آسیب ناشی از رادیکال های آزاد و هایپرپیگمانتاسیون مقابله خواهد کرد.

این مطلب هم جالبه ببینید: خواص روغن سیاه دانه در از بین بردن سفیدی مو+ نحوه استفاده صحیح

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا