زیبایی و سلامتدرمان خانگی

درمان زگیل‌ با طب سنتی: چند روش ساده طب سنتی برای درمان قطعی انواع زگیل!

 

درمان زگیل‌ با طب سنتی

 

درمان زگیل‌ با طب سنتی: زگیل ازجمله بیماری‌های شایع پوستی است که در طب رایج نوعی ویروس شناخته شده است که با تماس پوستی از شخصی به شخص دیگر انتقال می‌یابد. ویروس زگیل درست مانند تبخال بعد از اولین ورود به بدن، برای همیشه و به‌طور خاموش در آن باقی می‌ماند؛ حتی اگر برجستگی‌های پوستی حاصل از آن برطرف شوند. در این صورت هر بار که دفاع سیستم ایمنی پایین بیاید، ویروس بیدار شده و ضایعات خود را روی پوست نمایان می‌کند.

طب سنتی علاوه بر این نظریه، توجیه دیگری هم برای ایجاد ضایعات زگیل دارد. از دیدگاه این طب عامل اصلی عود زگیل، تجمع بلغم غلیظ و سفت شده به تنهایی یا توأم با سودا در پوست است، بنابراین تا زمانی که بدن خود را از این مواد پاکسازی نکنید، زگیل مجدد بروز خواهد کرد. با این مطلب زیبایی و سلامت از سری مطالب بخش درمان خانگی با مجله اهل فان همراه باشید.

این مطلب هم جالبه:  درمان یبوست شدید با این معجون خانگی: اگه این مشکلو داری صد در صد راحت میشی!

درمان زگیل‌ با طب سنتی-1

زگیل چگونه درمان می‌شود؟

مرحله اول: گیاه‌درمانی

حکمای طب سنتی درمان‌های متعددی را برای زگیل ذکر کرده‌اند که از میان آنها بعضی قابل دسترس و گروهی دیگر کمیاب هستند. یکی از درمان‌های رایج، استفاده از مخلوط سیاه‌دانه کوبیده شده و سرکه است.

این ماده را می‌توان هر روز به‌طور مکرر روی زگیل مالید تا از بین برود. مخلوط نمک و سرکه نیز می‌تواند همین عملکرد را داشته باشد. از آنجایی که جنس این ضایعات از بلغم غلیظ خشک شده یا سودای مخلوط با بلغم است، مرطوب نگه داشتن آنها می‌تواند به درمان کمک کند. برای این منظور باید ضایعه را به‌طور مکرر با روغن گل سرخ یا چربی مرغ خانگی (مرغی که در خانه پاک کرده و چربی آن را جدا می‌کنید) آغشته کنید.

مرحله دوم: پاکسازی بدن از بلغم و سودا

بعد از چند روز استفاده از درمان‌های موضعی ذکر شده در بالا می‌توانید پاکسازی بلغم و سودا را آغاز کنید. مواد لازم برای این پاکسازی به‌صورت آماده در عطاری‌ها یا داروخانه‌های منسوب به دانشکده‌های طب سنتی موجود هستند. اما اگر تهیه آنها برای‌تان امکان‌پذیر نیست، می‌توانید مقداری اسطوخودوس، آویشن، گل‌سرخ، برگ سنا، افتیمون و تربد (از هر یک به میزان 5گرم) را با یک لیوان آب جوشانده تا میزان آن به نصف لیوان برسد.

این ماده را باید صبح و عصر به مدت یک هفته مصرف کنید تا بدن پاکسازی شود. بعد از این یک هفته نیز می‌توانید روزانه یک تا دو بار دم‌کرده افتیمون بنوشید. توجه داشته باشید که افتیمون نباید جوشانده شود زیرا خواصش را از دست می‌دهد. بنابراین آن را مانند چای دم کنید.

درمان زگیل‌ با طب سنتی-2

درمان با سیگار از جنس زردچوبه!

ازجمله مواد موثر بر زگیل در طب سنتی می‌توان به انزروت و زنگار اشاره کرد. این مواد را باید در محلول آب و صابون حل کرده و از آنها پماد تهیه کنید. سپس آن را روزی دو تا سه بار روی ضایعه قرار دهید. بعضی افراد هم برای درمان از زردچوبه کمک می‌گیرند. به این صورت که زردچوبه را مانند سیگار میان تکه‌ای کاغذ می‌پیچند و آن را آتش می‌زنند. سپس روی زگیل قرار می‌دهند تا داغ شود. درنهایت نیز زگیل را از روی پوست جدا می‌کنند. البته این روش کمی ‌دردناک است و ممکن است با مقداری خونریزی همراه باشد.

از صدف‌های کنار دریا کمک بگیرید

گشنیز یکی دیگر از گیاهان درمان‌کننده زگیل است. برای این منظور باید گشنیز خشک شده را در آب بسایید و روزانه چندین بار زگیل را به آن آغشته کنید. صدف و گوش‌ماهی کنار دریا را هم می‌توان پودر کرده و با سرکه آغشته کرد و روی زگیل قرار داد. زاج یکی دیگر از مواد موثر بر زگیل است که به‌راحتی یافت می‌شود. این ماده مانند سنگ نمک است و می‌توان آن را چند شب پشت سر هم روی زگیل مالید تا ضایعه کوچک شود و از بین برود.

استفاده از روغن جوانه گندم و روغن حلتیت روی ضایعات نیز می‌تواند مفید باشد. این روغن‌ها را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید. راه درمانی دیگر، ضماد کردن مغز انجیر خشک مخلوط با مقداری سقز روی زگیل است. آب برگ انجیر هم می‌تواند به‌صورت موضعی کمک‌کننده باشد. برای استفاده از آن باید برگ انجیر را کوبیده و داخل دستمال قرار دهید، سپس دستمال را فشار دهید تا آب آن بیرون بیاید.

بادمجان کبابی به خورد زگیل بدهید!

در حال حاضر که فصل سرما را می‌گذرانیم، می‌توانید به‌راحتی مقداری چغندر تهیه کرده و زگیل را به‌طور مکرر با آب آن آغشته کنید. خواص کندر در طب سنتی بی نهایت است و برای برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. کندر را هم می‌توان در سرکه یا روغن‌زیتون حل کرد و روی زگیل قرار داد. برگ یا پوست درخت بید که آسپیرین از آن تهیه می‌شود نیز کمک‌کننده است.

برای این منظور باید آنها را سوزاند و خاکسترشان را روی زگیل قرار داد. حتی اسید سالیسیلیک موجود در داروخانه هم از این گیاه به‌دست می‌آید. اسید سالیسیلیک ماده‌ای سوزاننده است که برای رفع زگیل تجویز می‌شود. علاوه بر اینها، مخلوط سرکه با خاکستر حاصل از سوزاندن شاخه انگور یا خاکستر بادمجان نیز زگیل را به‌صورت موضعی درمان می‌کند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

دکمه بازگشت به بالا