چرا باید “چای دارچین” را جدی بگیریم+خواصی که احتمالا نمی دانستید!
خواص چای دارچین: این نوشیدنی خوش طعم مخلوطی از دو ماده غذایی یکی چای و دیگری دارچین میباشد. دارچین خواص زیادی دارد، در یک تحقیق نشان داده شده بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربیهای خونشان تا ۳۰ درصد کاهش یافت و کاهش میزان کلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد. در ادامه این مطلب بخش زیبایی و سلامت در مجموعه خواص گیاهان دارویی مجله خبری اهل فان با خواص چای دارچین آشنا خواهید شد. تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
این هم جالبه: با این 15 گیاه، کبد چرب را برای همیشه درمان کنید+نحوه مصرف
دارچین
دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در صنعت آشپزی و درمانی مورد استفاده قرار میگیرد. دارچین از داروهای گیاهی خوشبو نیز محسوب میشود. درخت دارچین که بیشتر در هندوستان و چین میروید، جزو رده دولپهایهای جداگلبرگ میباشد و همیشهسبز است. بومی سریلانکا است و بهترین آن دارچین سیلانی است. گلهای منظم و سفید مایل به زرد دارد، پوست آن را هم که قهوهایرنگ است دارچین میگویند.
درختچه دارچین درختی است کوچک، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمتهای آن بویی مطبوع استشمام میشود. گلهای این ادویه در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود. برگ این درخت سبز و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سریلانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن به عنوان ادویه بهکار میرود. در قرون وسطی از دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده میشد. تحقیقات جدید نیز بر خواص و فایدهها پزشکی دارچین تأکید دارند.
این مطلب هم جالبه:خواص بی شمار روغن گل یاس که قطعاً از آن بی خبرید+نحوه مصرف
بعضی از محققان مصرف روزانه ۲ تا ۴ گرم پودر دارچین را توصیه مینمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین ۱ تا ۶ گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین میتواند مسمومکننده باشد.
خواص چای دارچین
افزودن مقدار کمی دارچین به چای، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یک تکه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه کرد.
شما میتوانید با نوشیدن یک فنجان چای دارچین تب را به سرعت پایین آورده همچنین دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و برای رفع درد به کار میرود اثر آن آرامکننده و نشاطبخش است و باعث گشوده شدن رگها میشود و در گردش خون اثری مثبت دارد و بدن را در مقابل امراض مصون نگه میدارد و میتوان گفت اثر پنیسیلین و آنتیبیوتیک را داراست، پس پیشنهاد میشود اگر سرما خوردید یا ضعف شدید داشتید، مصرف یک فنجان چای دارچین را در روز فراموش نکنید پس اگر چای معمولی نیز مینوشید آن را با یک قطعه پوست دارچین به هم زنید تا طعم چایتان را بهتر کند.
به طور کلی خواص چای دارچین عبارت است از:
۱-پیشگیری کننده از بیماری قند خون است.
۲-به کاهش قند خون در مبتلایان به دیابت کمک میکند.
۳-پیشگیری کننده از روماتیسم است.
۴-بدن را در مقابل فارانژیت مقاوم میکند.
۵-ریسک ابتلا به فشار خون بالا را کاهش میدهد.
۶-خستگی را رفع میکند.
۷-تسکین دهنده و از بین برنده فشارهای عصبی است.
۸-یک انتی باکتری طبیعی در برگیرنده طیف وسیعی از باکتریهاست.
۹-در رودهها مانع از تشکیل نیتروز امین میشود و سیستم رودهای را تقویت میکند.
۱۰-دوست معده است.
۱۱-سر دردهای ناشی از مشغله کاری را از بین میبرد و خستگی ذهن را از بین میبرد.
۱۲-بدن را در مقابل سرطان مقاوم میکند.
۱۳حاوی تعداد زیادی انتی اکسیدان با فرمولهای متفاوت از هم میباشد.
۱۴-استرس و فشارهای عصبی را از بین میبرد و پیشگیری کننده از ابتلا به میگرن میباشد.
طرز تهیه چای دارچین
به یک لیوان اب بدون در حال جوشیدن یک عدد چوب دارچین افزوده میشود . ۵ دقیقه در شعله ملایم و ظرف در بسته جوشانده میشود بعد از ولرم شدن نوشیده میشود. می توانید موقع دم کردن چای، مقدار کمی چوب دارچین به آن اضافه کنید.